EUR: 319,62 Ft
CHF: 277,03 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Quincy Jones: Brando a postaládát is megd.gta volna

Elképesztő, megdöbbentő, szürreális interjút adott a Vulture magazinnak az egyik legismertebb producer, Quincy Jones, aki hamarosan 85 éves lesz. Minden újságíró ilyen őszinte interjúalanyra vágyik. Jones többek között elmondta: szerinte a chicagói maffia feje, Sam Giancana ölte meg John F. Kennedyt. Michael Jackson kapzsi volt, és plasztikafüggősége az apjára vezethető vissza, aki csúnyának tartotta és bántalmazta.
– Mindig azt mondta, hogy betegség miatt kellenek a műtétek. Lószart! – mondta Jones, aki szerint a Beatles tagjai voltak a legrosszabb zenészek, akikkel valaha is találkozott. Dicsekedett azzal, hogy 12 évvel ezelőtt randizott Donald Trump lányával, amit Ivanka szeretett volna. Szerinte a szőkeségnek van a legszebb lába a világon. Marlon Brandóról azt mondta, hogy egy postaládát is megd.gott volna, de lefeküdt Richard Pryorral is, akinek az özvegye megerősítette ezt, tudott férje biszexualitásáról.
„Ilyen volt a hetvenes évek. A drogok még jók voltak, ha eleget kokóztál, akkor akár egy radiátort is megd.gtál, és másnap virágot küldtél neki” – mondta Pryor özvegye.

line: Profimedia, Splash


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.