EUR: 321,69 Ft
CHF: 284,06 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Egyéb Szolnok

Rajzolj utcanévtáblát!

„Mesélő utcanévtáblák szolnokon” – a Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. egyedi, tűzzománcból készített utcanévtáblákkal szeretné szépíteni a várost, ennek érdekében pedig pályázatot indított a Szolnok megyei lakosok számára.

Ha szívesen látnád a saját utcatáblád a városban, ragadj tollat vagy ceruzát és rajzold le vagy írd le az utcához fűződő legkedvesebb emléked, egy nagyszülőtől hallott történetet vagy az utcához fűződő történelmi tudásod! Ezeknek az utcáknak, tereknek lesz mesélő táblája: Kossuth tér, Szapáry utca, Magyar utca, Tiszai hajósok tere, Óvoda utca, Sóház utca, Szegedi Kis István köz, Tisza park, Tiszaparti sétány, Tiszavirág híd, Táncsics Mihály utca, Szigligeti utca, Verseghy park, Kellner Gyula utca, Lengyel Légió utca. A pályázat célja, hogy kikérje a szolnokiak véleményét, milyen látványra vágynak és ötleteikkel gazdagítsa a tervezőmunkát.


Ha írásban pályázol, annak terjedelme maximum egy oldal legyen, ha rajzolsz, egy A/4-es oldalra férjen rá! A képek bármilyen technikával készülhetnek. A legjobb munkák értékes jutalomban részesülnek: gazdára talál egy fényképezőgép, egy két főre szóló vacsora, illetve értékes belépők és könyvjutalmak. A pályázatokat március 14-én 16 óráig kell eljuttatni a Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt.-nek postai vagy elektronikus úton.

A Sóház utca új táblájának terve

Kapcsolódó Cikkek