EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Külföld

Rekord: 18 kölyke született egy kutyának

Ausztráliában egy dobermannak 18 kölyke született, amivel rekordot állított fel. A Sassy nevű „szuper mama” a hét elején hozta világra kicsinyeit. A West Coast Állatorvosi Klinikán tíz ember – három állatorvos, két állatorvos-hallgató, két nővér, két rezidens és egy asszisztens – másfél órán át „dolgozott” a kis dobermannok világra segítésén.

– Nagyjából tizenkettő után abbahagytam a számolást, mert arra koncentráltam, hogy mindegyiküket kiszedjem, miközben a vinnyogás nem akart alábbhagyni” – emlékezett vissza az orvos. Az anyaállat jól viselte a császármetszéssel járó beavatkozást, a kis jövevények is egytől egyig jó egészségnek örvendenek.

/Fotó: West Coast Állatorvosi Klinika

/Fotó: West Coast Állatorvosi Klinika

Kapcsolódó Cikkek

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

  • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.