EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Külföld

Rendőrök rendezték meg a család halálát

Elég durva eset borzolta a kedélyeket Oroszországban. Történt ugyanis, hogy egy 22 éves fiú felbérelt egy bérgyilkost, hogy végezzen a szüleivel, azonban valójában nem bérgyilkost, hanem egy civil rendőrt bízott meg a munkával. A hatóságok úgy döntöttek, hogy megrendezik a szülők halálát, így csalva csapdába a fiatal megbízót.

A megrendezett gyilkosságról a rendőrök fotókat is készítettek, így téve azt még hitelesebbé. A fiút tájékoztatták a szülők haláláról, mellékelve a véres képeket, majd letartóztatták a srácot, aki később beismerő vallomást tett: a családi örökségért akart végezni az ősökkel, és már korábban is kísérletet tett a gyilkosságra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

  • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.