2018. augusztus 15., szerda
Mária

Külföld

Rendőrök rendezték meg a család halálát

Elég durva eset borzolta a kedélyeket Oroszországban. Történt ugyanis, hogy egy 22 éves fiú felbérelt egy bérgyilkost, hogy végezzen a szüleivel, azonban valójában nem bérgyilkost, hanem egy civil rendőrt bízott meg a munkával. A hatóságok úgy döntöttek, hogy megrendezik a szülők halálát, így csalva csapdába a fiatal megbízót.

A megrendezett gyilkosságról a rendőrök fotókat is készítettek, így téve azt még hitelesebbé. A fiút tájékoztatták a szülők haláláról, mellékelve a véres képeket, majd letartóztatták a srácot, aki később beismerő vallomást tett: a családi örökségért akart végezni az ősökkel, és már korábban is kísérletet tett a gyilkosságra.

Kapcsolódó Cikkek

  • A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

    A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

    A rendkívüli szárazság miatt nehezen és csak magas áron jutnak elegendő takarmányhoz állataik számára a gazdák Norvégiában, ezért sokan kénytelenek leölni lovaikat – számolt be hétfőn az NRK norvég közszolgálati adó.

  • Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

    Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

    A Törökország és Görögország között húzódó szárazföldi határon az év első hét hónapjában háromnegyedével emelkedett az illegális határátlépések száma az előző év azonos időszakához képest, az említett határszakaszon mintegy 29500-an kíséreltek meg bejutni az unió területére – közölte friss jelentésében az unió határvédelmi ügynöksége (Frontex).