EUR: 322,67 Ft
CHF: 282,76 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves. Beismeri, hogy szabadidejében sokat jár bulizni – akár külföldre is –, de a korábbi híresztelések ellenére semmi nem történt közte és Sebestyén Ági között.

Péter nem éri be akármilyen lánnyal, hiszen Kata magasra tette nála a lécet: – Katával közel tíz évet voltunk együtt, magasan van a léc, és nem csak a külseje miatt – nyilatkozta a Hot! magazinnak a műsorvezető, aki hozzátette, gyermekei anyjával már sokkal jobb a viszonyuk, mint pár hónappal ezelőtt.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.