2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Nagykanizsa

Síelő tűzoltók

Eddig is tudtuk, hogy bátrak, nem félnek a lángoktól, a minap pedig kiderült: a tűzoltók síelnek is. A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesülettel közösen rendezte meg Kékestetőn a téli sportnapot, s ennek részeként a tűzoltósíversenyt. A nevezők több kategóriában mérték össze felkészültségüket.

Zala megyét legeredményesebben Beck Roland nagykanizsai tűzoltó főtörzsőrmester képviselte, aki harmadik helyen zárta a szlalomversenyt. Roland csupán egy másodperccel maradt le a dobogó legfelső fokáról és fél másodperc választotta el a második helytől.

A szlalomverseny résztvevői nagy csatát vívtak (Fotó: Nagy Csaba/ HMKI)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.