EUR: 318,32 Ft
CHF: 273,69 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Egyéb Ózd

Sikeresen pályáztak!

Az Ózdi Kézilabda Club sikeresen szerepelt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat által a megyei sportélet támogatására kiírt pályázaton. Ennek köszönhetően az egyesület egyszeri 150 ezer forint anyagi segítségben részesült, amelyet a klub sportszervásárlásra fordított.

Az U14-es és a serdülő korosztály jövőbeni edzésmunkáját segíti az a 15 darab, Kempa Spectrum márkájú labda, amelyet a Földi Ferenc-emléktorna alkalmából Riz Gábor országgyűlési képviselő adott át a korosztályos csapatnak. Az Ózdi Kézilabda Club vezetése utánpótlás-játékosai nevében ezúton mond köszönetet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzatnak, amiért a benyújtott pályázatukat támogatandónak ítélték, amivel sikerült a klub tárgyi feltételeinek ellátottságát javítani

Fotó: Lokál
Képalá: A sporteszközöket Riz Gábor országgyűlési képviselőtől (balról a második) vették át az ifjú sportolók

Kapcsolódó Cikkek

  • Képregények a Dürer Kertben

    Képregények a Dürer Kertben

    A Magyar Képregény Szövetség immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg az ország legnagyobb képregényes rendezvényét a Dürer Kertben.

  • Ovisok versenyeztek

    Ovisok versenyeztek

    Tizenkilenc óvoda gyermekei versenyeztek egymással a Csokor utcai óvodában. A napokban 23. alkalommal rendezték meg ugyanis az Ovi Kupát, amelyen idén közel 230 gyerkőc vett részt.