EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Ózd

Sikeresen pályáztak!

Az Ózdi Kézilabda Club sikeresen szerepelt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat által a megyei sportélet támogatására kiírt pályázaton. Ennek köszönhetően az egyesület egyszeri 150 ezer forint anyagi segítségben részesült, amelyet a klub sportszervásárlásra fordított.

Az U14-es és a serdülő korosztály jövőbeni edzésmunkáját segíti az a 15 darab, Kempa Spectrum márkájú labda, amelyet a Földi Ferenc-emléktorna alkalmából Riz Gábor országgyűlési képviselő adott át a korosztályos csapatnak. Az Ózdi Kézilabda Club vezetése utánpótlás-játékosai nevében ezúton mond köszönetet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzatnak, amiért a benyújtott pályázatukat támogatandónak ítélték, amivel sikerült a klub tárgyi feltételeinek ellátottságát javítani

Fotó: Lokál
Képalá: A sporteszközöket Riz Gábor országgyűlési képviselőtől (balról a második) vették át az ifjú sportolók

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.