2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb Érd

Sminkbemutató szép lányokkal

Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

Legutóbb a budapesti Lurdy-házban gyűlt össze a sminkkel foglalkozó szakma legjava, az anyagok és eszközök forgalmazóitól a sminkmesterekig. A bemutatóra meghívták közreműködésre a Pest Megye Szépe verseny három döntősét, köztük a győztest, az érdi Kerepesi Rékát is. Már megérkezett a következő felkérés is: május 11-én a Nyitnikék-kiállítás és -vásár divatbemutatóján Érden lehet találkozni a szép lányokkal.

Fotó: LEROSE

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.