2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Belföld

Sokkoló felvétel! Bokszzsáknak használta a kisállatot a magyar rendőr

Még nézni is szörnyű azt a felvételt, amin az látható, hogy egy egyenruhás rendőr, milyen brutálisan bánik el egy négylábúval.

A legnagyobb közösségi oldalon már több tízezren osztották meg a videót, amiről egyelőre nem lehet kideríteni, hogy ki készítette, de jól látható rajta, hogy a rendőr milyen kegyetlenül ütötte meg az állatot, ami a rendőrautó csomagtartójába repült az ökölcsapástól.


A borzalmas jelenetnek a felvételt készítőn kívül még egy szemtanúja is volt, mégpedig a járőr társa, aki szó nélkül beszáll az autóba, miután a kegyetlen egyenruhás dühösen rácsapja a kocsi hátsó ajtaját a bevágott állatra.

Több állatvédő is követeli az állatkínzó rendőr felelősségre vonását, ami miatt úgy tudjuk feljelentést is tesznek.


Az Állatbarátok közösségének oldalán is megosztott felvétel megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  A kormány 2022-ig 4000 milliárd forintot fordít közúti és vasúti fejlesztésekre az ország logisztikai pozíciójának erősítése érdekében – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a V4 elnökség keretén belül rendezett V4 Logisztikai Fórumon.

 • Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Állandó, felső korlát nélküli kötelező kvótát akar bevezetni az Európai Parlament – derült ki abból az Origo birtokába került feljegyzésből, amit az EP elnöke, Antonio Tajani készített a dublini reformmal kapcsolatban.

 • Rétvári Bence: Egyre kevésbé megterhelőek a lakhatási költségek

  Rétvári Bence: Egyre kevésbé megterhelőek a lakhatási költségek

  A legfrissebb Eurostat-adatok szerint 2012 óta 15-ről 9 százalék alá csökkent azon magyar háztartások aránya, ahol a lakhatás költségei a teljes bevétel több mint 40 százalékát teszik ki – nyilatkozta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-nek.