2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Sokkoló felvétel! Bokszzsáknak használta a kisállatot a magyar rendőr

Még nézni is szörnyű azt a felvételt, amin az látható, hogy egy egyenruhás rendőr, milyen brutálisan bánik el egy négylábúval.

A legnagyobb közösségi oldalon már több tízezren osztották meg a videót, amiről egyelőre nem lehet kideríteni, hogy ki készítette, de jól látható rajta, hogy a rendőr milyen kegyetlenül ütötte meg az állatot, ami a rendőrautó csomagtartójába repült az ökölcsapástól.


A borzalmas jelenetnek a felvételt készítőn kívül még egy szemtanúja is volt, mégpedig a járőr társa, aki szó nélkül beszáll az autóba, miután a kegyetlen egyenruhás dühösen rácsapja a kocsi hátsó ajtaját a bevágott állatra.

Több állatvédő is követeli az állatkínzó rendőr felelősségre vonását, ami miatt úgy tudjuk feljelentést is tesznek.


Az Állatbarátok közösségének oldalán is megosztott felvétel megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.