EUR: 319,07 Ft
CHF: 274,63 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Aktuális

Soros emberei megzavarnák a kampányt

A pártok gyűléseinek kamerás megzavarására hívja fel a civil szervezetek tagjait a Soros-hálózathoz köthető Civil Kollégium Alapítvány (CKA), ezzel „segítve a választók tájékozódását” – írja a Tűzfalcsoport. Emlékeztetnek: a CKA hozta létre azt a kunbábonyi kiképzőközpontot, ahol polgári engedetlenségre és a rendőrökkel szembeni ellenállásra tanítják a résztvevőket.

„Állampolgári Részvétel Hete” címmel hirdette meg a CKA azt a március 19–25. közötti közösségi rendezvényt, amelyen több száz szervezet és intézmény szervez eseményeket a közelgő országgyűlési választásokra fókuszálva – mutatott rá a tuzfalcsoport.blogstar.hu. A csatlakozókat arra buzdítják, hogy szervezzenek olyan programot, amely közösségi beszélgetések, standolás, fórum, választói gyűlésen való részvétel útján „segíti a választókat a tájékozódásban”. Ugyanakkor „osztályozhatják is a képviselő-jelölteket hátterük, eredményeik alapján”. Rendkívül érdekes az is, hogy Gulyás „Festékszóró” Márton Közös Ország Mozgalmán keresztül is jelentkezni lehet az eseményre.


Soros György magyar származású amerikai üzletember (MTI/EPA/Andreas Gebert)

Ismeretes: a CKA akkor került először a figyelem középpontjába, amikor kiderült, hogy Kunbábonyban kiképzőközpontot létesítettek NGO-tagoknak, ahol arra tanítják őket, hogyan gyakorolják a polgári engedetlenséget és a rendőrökkel szembeni erőszakmentes ellenállást.

A CKA szerkesztette azt a Sebály Bernadett által jegyzett tanulmányt is amely a közösségszervező program eredményeit mutatja be, és amelynek kiadását a Soros-birodalom Open Society Initiative for Europe elnevezésű tagja támogatta.


Az Állampolgári Részvétel Hetén a CKA arra biztatja a „civileket”, hogy „a pártok által rendezett gyűléseket is látogassák”, mint írják: „Itt van lehetőségetek kérdezni. Menjetek többen, készüljetek fel előre a kérdésekkel, vigyetek kamerát… A jelenlegi felfokozott politikai helyzetben nem minden választási gyűlésen fogadnak majd szívesen.” Vagyis az elképzelések szerint a feszültséggerjesztés nem eredmény, hanem cél.

További cikkek:

Hazugságszótár

Mint lapunkban megírtuk, a Soros-hálózat nemcsak a magyar választások megzavarásával igyekszik elérni azt az célt, hogy migránsok millióival árassza el Európát, hanem a már erre tartókat is igyekeznek szószedettel segíteni abban, hogyan verjék át a hatóságokat a menekültügyi eljárások során. Az Open Knowledge Foundation Deutschland (Nyílt Tudás Alapítvány Németország) nevű Soros-féle NGO által megjelentetett „migránsszótár” egyetlen származásra utaló kifejezést tartalmaz: szíriai. Így azok is megnevezhetik magukat szíriaiként, akik életükben nem jártak Szíriában, viszont az országban dúló polgárháborúra hivatkozva  elkerülhetik a kitoloncolást. Talán nem véletlen az sem, hogy a nemzetközi tőzsdespekuláns Nyílt Társadalom Alapítványának (OSF) fizetési listáján szereplő NGO-k folyamatosan támadják a tolmácsokat, akik a menekültügyi eljárásokban jelezni merik a hatóságoknak, ha a menedékkérő szerintük hazudik a származásáról – írta a Magyar Idők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Európa jövője a téma a Várkert Bazárban – Videó!

    Európa jövője a téma a Várkert Bazárban – Videó!

    „Európa jövője” címmel nemzetközi V4 konferenciát rendeznek a budapesti Várkert Bazárban. A szerdán kezdődő kétnapos programon több mint 30 külföldi politikus és gazdasági szakember tart előadást egyebek mellett a migrációról és a kontinenst érintő geopolitikai kihívásokról.

  • A szpíker felelőssége

    A szpíker felelőssége

    Közeleg a férfi labdarúgók világbajnoksága. Ez komoly fejtörést okoz számtalan férfiembernek. (És egyre több nőnek, szerencsére). Ne egy családi nyaralás időpontját igazítják a foci vébéhez, de legalábbis alapvető feltétel, hogy olyan helyre menjenek, ahol nyugalomban (kérdés, hogy egy családdal dúsított szállodai szoba erre mennyire alkalmas.