2018. augusztus 22., szerda
Menyhért, Mirjam

Belföld

Soros embertípusra vágyik az EU emberjogi biztosa

A „homo sorosensus”, azaz a Soros embertípus létrehozásának szükségességéről értekezett Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa egy 2009-es dokumentumban – írta a Hírado.hu. Az ENSZ migrációs politikáját diktáló különleges képviselőt, Louise Arbourt pedig maga a milliárdos tüntette ki a CEU-n.

Már nemcsak Brüsszelből, hanem Strasbourgból is támadják Magyarországot Soros emberei, sőt az ENSZ biztosáról is az derült ki, hogy a pénzügyi spekuláns köreihez tartozik.


Fotó: Twitter

Megdöbbentő módon beszél a Soros-féle embertípusról Nils Muiznieks, az Európa Tanács emberi jogi biztosa.

Azt írják, a dokumentumban Nils Muiznieks részletesen ismerteti a „Soros embertípus” személyiségjegyeit. Eszerint a „homo sorosensus” a Közép-európai Egyetemen (a CEU-n), vagy Nyugaton (Angliában vagy az Egyesült Államokban) tanul, aktívan részt vesz a megreformált közép- és kelet-európai gazdasági és politikai életben, mi több, egy átmeneti időszakot követően a „Soros embertípus” nemzedéke megszerzi a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót.

Louise Arbourt, az ENSZ migrációs képviselőjét a CEU Nyílt társadalom díjával maga Soros György tüntette ki.
MTI Fotó: Beliczay László

Eközben az is nyilvánvalóvá és érthetővé vált, hogy honnan került elő az ENSZ Magyarország számára elfogadhatatlan migrációs politikát diktáló vitaindító anyaga.

A migrációról szóló anyagot ugyanis Antonio Gutierres főtitkár helyett az a Louise Arbour, migrációért felelős különleges képviselő jegyezte, aki szintén a milliárdos spekuláns „nyílt társadalom” ideológiájának lelkes szószólója és támogatásának élvezője.


Louise Arbour kanadai származású hölgy, aki korábban a Soros György által pénzelt, brüsszeli székhelyű Nemzetközi Kríziscsoport vezérigazgatója volt, amelynek több szempontból is aggályos pénzügyi hátterét a Nyílt Társadalom Alapítvány biztosítja. Soros György ma is a Nemzetközi Kríziscsoport igazgatósági tagja, fia, Alexander Soros pedig a kuratóriumban foglal helyet.

Az ENSZ migrációs csomagját előkészítő Louise Arbour öt évig töltötte be a Kríziscsoport vezérigazgatói posztját, Soros György személyesen tüntette ki őt a Közép-európai Egyetem (CEU) Nyílt Társadalom Díjával 2010-ben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Horror áron lehet albérletet találni

  Horror áron lehet albérletet találni

  Jó ideje tart az ingatlanárak folyamatos emelkedése, Budapesten már csak elképesztően drágán lehet lakást kivenni. Rossz hír ez az egyetemistáknak, akik a nemrég kihirdetett felvételi ponthatárok után albérletkeresésbe kezdtek.

 • Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Közép-Európa legújabb és legmodernebb lovasközpontját adták át a hétvégén Szilvásváradon a Kincsem Nemzeti Lovasprogram legnagyobb vidéki beruházásaként.

 • Szél Bernadett mindenről lemondott

  Szél Bernadett mindenről lemondott

  A párt társelnöki tisztjéről és az LMP parlamenti képviselőcsoportjának vezetéséről is lemondott Szél Bernadett – értesült a borsod24.

 • Hatezerért futtatta unokáját a nagymama

  Hatezerért futtatta unokáját a nagymama

  Nemi erkölcs elleni bűncselekménnyel vádolnak egy Tisza menti községben élő nagymamát, aki 15 éves unokája szexuális szolgáltatásaiért cserébe pénzt kért egy idős embertől – írta az Origo.