2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Belföld

Soros embertípusra vágyik az EU emberjogi biztosa

A „homo sorosensus”, azaz a Soros embertípus létrehozásának szükségességéről értekezett Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa egy 2009-es dokumentumban – írta a Hírado.hu. Az ENSZ migrációs politikáját diktáló különleges képviselőt, Louise Arbourt pedig maga a milliárdos tüntette ki a CEU-n.

Már nemcsak Brüsszelből, hanem Strasbourgból is támadják Magyarországot Soros emberei, sőt az ENSZ biztosáról is az derült ki, hogy a pénzügyi spekuláns köreihez tartozik.


Fotó: Twitter

Megdöbbentő módon beszél a Soros-féle embertípusról Nils Muiznieks, az Európa Tanács emberi jogi biztosa.

Azt írják, a dokumentumban Nils Muiznieks részletesen ismerteti a „Soros embertípus” személyiségjegyeit. Eszerint a „homo sorosensus” a Közép-európai Egyetemen (a CEU-n), vagy Nyugaton (Angliában vagy az Egyesült Államokban) tanul, aktívan részt vesz a megreformált közép- és kelet-európai gazdasági és politikai életben, mi több, egy átmeneti időszakot követően a „Soros embertípus” nemzedéke megszerzi a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót.

Louise Arbourt, az ENSZ migrációs képviselőjét a CEU Nyílt társadalom díjával maga Soros György tüntette ki.
MTI Fotó: Beliczay László

Eközben az is nyilvánvalóvá és érthetővé vált, hogy honnan került elő az ENSZ Magyarország számára elfogadhatatlan migrációs politikát diktáló vitaindító anyaga.

A migrációról szóló anyagot ugyanis Antonio Gutierres főtitkár helyett az a Louise Arbour, migrációért felelős különleges képviselő jegyezte, aki szintén a milliárdos spekuláns „nyílt társadalom” ideológiájának lelkes szószólója és támogatásának élvezője.


Louise Arbour kanadai származású hölgy, aki korábban a Soros György által pénzelt, brüsszeli székhelyű Nemzetközi Kríziscsoport vezérigazgatója volt, amelynek több szempontból is aggályos pénzügyi hátterét a Nyílt Társadalom Alapítvány biztosítja. Soros György ma is a Nemzetközi Kríziscsoport igazgatósági tagja, fia, Alexander Soros pedig a kuratóriumban foglal helyet.

Az ENSZ migrációs csomagját előkészítő Louise Arbour öt évig töltötte be a Kríziscsoport vezérigazgatói posztját, Soros György személyesen tüntette ki őt a Közép-európai Egyetem (CEU) Nyílt Társadalom Díjával 2010-ben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Pro Urbe díjat kapott Eszenyi Enikő

    Pro Urbe díjat kapott Eszenyi Enikő

    A főváros napján, a Budapest egyesítésének 145. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen az Újvárosháza dísztermében a főváros közgyűlése Pro Urbe Budapest díjat adományozott Eszenyi Enikő Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, színházi rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Magyar Kultúra Nagykövete, a Vígszínház igazgatója részére a magyar színház- és filmművészetben nyújtott felejthetetlen alakításaiért, a Vígszínház művészeti tevékenységének sikeres megújításáért végzett vezetői és rendezői munkásságáért.

  • A múlt nélkül nem lehet előre menni

    A múlt nélkül nem lehet előre menni

    A múlt nélkül nem lehet előre menni – fogalmazott a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára hétfőn Budapesten, a Hadtörténeti Levéltár és Hadtörténeti Múzeum alapításának 100.