2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Soros újra támad, első számú célpont lett Magyarország

Soros György alapítványa, az Open Society Foundations egy ötpontos akciótervet dolgozott ki a bevándorláspárti milliárdos érdekeltségébe tartozó NGO-k védelmében – írja az Origo a Figyelőre hivatkozva.

Az akcióterv Magyarországra, Lengyelországra és Romániára vonatkozik, aminek lényege, hogy Brüsszelnek a jelenleginél határozottabban kellene fellépnie az NGO-kal nem szimpatizáló kormányokkal szemben. Így nem kizárt, hogy még idén újabb javaslatok jöhetnek a Soros szervezeteinek támogatására, védelmére, hiszen a milliárdos üzletember kivételesen jó kapcsolatot ápol az uniós döntéshozó szervekkel, így


Ezeket az elemeket tartalmazza az Open Society Foundations munkatársai által jegyzett dokumentum:

  • Probléma “felismerése”. Az európai döntéshozók nem olyan szinten éberek, mint ahogy az Sorosék szerint elvárható lenne. A bevándorláspárti spekuláns munkatársai nem győzik sokadszorra is felhívni mindenki figyelmét arra, hogy mennyi veszély leselkedik rájuk Európában, mennyi “alantas” támadás éri őket, és valójában milyen borzasztó a helyzetük. Hazánk ebben is éllovas, legalábbis a szerzőpáros szerint mindenképpen. Éppen ezért itt az ideje megkongatni a vészharangot: Sorosék pont az EU alapjogi ügynökségét, az European Union Agency for Fundamental Rights nevű szervezetet látják a legalkalmasabbnak arra, hogy felmérje az elkeserítő helyzetet.
  • Hatásos kommunikáció. Ebben az elemben ismét előkerül Magyarország, természetesen ezúttal sem pozitív szereplőként. Az anyag dezinformációs kampányról értekezik, a szerzők kifejezetten nehezményezik, hogy főnökük, Soros György célkeresztbe került Magyarországon. Egyenesen úgy fogalmaznak, hogy „gonosz támadások érték a migránsokkal törődőket.” Az Amerikában élő Soros csapata szerint ezért nem maradt más út, mint egy átfogó, uniós tájékoztató kampánnyal „innovatív módon” áthangolni a szóban forgó országok közvéleményét.
  • Vezetés átvétele. Az OSF akcióterve szerint az unió illetékeseinek, többek között az alapjogi ügynökségnek több kapacitást és jogkört kellene biztosítani annak érdekében, hogy egy másodperc késés nélkül felismerjék az NGO-kra leselkedő veszélyeket/fenyegetéséket/támadásokat. Sorosék helyszíni ellenőrzéseket is szorgalmaznak, továbbá mandátumot adnának a közösségi döntéshozóknak, hogy elszámoltathassák az ellenségesként megjelölt kormányokat, biztosítva a félelemmentes légkört az NGO-knak.
  • Az Európai Bizottság megerősítése. Az akciótervben megemlítik a külföldről támogatott civil szervezetekre vonatkozó törvény miatt Magyarország ellen tavaly megindított kötelezettségszegési eljárást. Szerintük ez jelentős lépés, de közel sem elegendő. Sorosék úgy látják, hogy az uniós szervnek csupán korlátozott eszközei vannak a „civil” társadalom „független” működésének biztosítására. Ezért a milliárdos csapata elvárja, hogy valamennyi uniós intézmény kitanított jogászok és szakemberek hadával keljen a védelmükre.
  • Védelem. Soros György paranoiája leginkább ebben a pontban mutatkozik meg. Az OSF szerint elengedhetetlen (!), hogy a magukat fenyegetve (!) érző NGO-k, illetve azok munkatársai (!) számára elérhető legyen a támogatás, ami egyszerre jelentene jogi (!) és pszichológiai (!) védelmet. Mondani sem kell, hogy egészen döbbenetes ez az elem.

Az Open Society Foundations honlapján egyébként most is megtalálható a Soros-féle ötpontos akcióterv, amiből világosan kivehető, hogy ki is a bevándorláspárti milliárdos legnagyobb ellensége. A dokumentum Magyarországra, Lengyelországra, és Romániára van kihegyezve.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek