EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb X.kerület

Sportfavágók aprítottak az Expón

A huszonötödik alkalommal megrendezett FeHoVa kiállítás keretében rendezték meg a STIHL Timbersports International Competitiont. A múlt pénteken és szombaton a Hungexpo területén megtartott sportfavágóverseny célja az erdőjárás és -gazdálkodás népszerűsítése is volt.

A sportfavágóverseny kvalifikációját pénteken, a döntőt pedig szombaton rendezték a FeHoVa kiállításon.


Nagy fába vágták a fejszéjüket (Fotó: Máté Krisztián)

− Büszkék vagyunk arra, hogy a FeHoVa szervezői is egyetértenek velünk azon törekvésünkben, hogy népszerűsítsük a sportágat, az erdőjárást és az erdőgazdálkodást − nyilatkozta Szentesi Levente, a vállalat marketingvezetője, hozzátéve, külön öröm számukra, hogy a nemzetközi versenyüknek és mintegy kéttucatnyi magyar és román sportfavágó megmérettetésének is otthont biztosít a rendezvény. A döntőben Juhász István bizonyult a legjobbnak a négy számból álló versenyen, rajta kívül két román induló fért még fel a dobogóra.

Ez kipipálva (Fotó: Máté Krisztián)

Volt segítség a végén (Fotó: Máté Krisztián)

Húzd meg jobban…  (Fotó: Máté Krisztián)

Elmarad a motorfesztivál!

Február 23–25. között rendezték volna meg a Budapest Motor Fesztivált a Hungexpón, a szervezők azonban arról tájékoztattak, hogy az esemény elmarad.

Korábban lapunk is megírta, hogy szinte minden jelentős márkát meg lehet nézni és ki lehet próbálni a kiállításon, annak ellenére, hogy a nagy motorimportőr cégek egy része idén nem vesz részt a rendezvényen. A múlt héten mégis arról tájékoztattak, hogy az esemény elmarad, a már megvásárolt jegyek árát visszatérítik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.