EUR: 322,94 Ft
CHF: 286,60 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Sport

Suárez: Ez lehet az én világbajnokságom

Luis Suárezt lelkesíti a gondolat, hogy az uruguayi labdarúgó-válogatottal ott lehet a nyári oroszországi világbajnokságon, és lelkileg, illetve fizikálisan is igyekszik minél jobban felkészülni a rá váró feladatra.

A Barcelona támadója az uruguayi Sport 890 rádiónak nyilatkozva elmondta: türelmetlenül várja a nyarat, izgatott, és nagyon motivált abban, hogy eredményesen fejezze be az idényt klubcsapatával. Ami pedig a világbajnokságot illeti, úgy fogalmazott: ha visszatekint a 2014-es vb-re, úgy látja, most jött el számára a lehetőség (a javításra).


“Ez lehet az én világbajnokságom” – jelentette ki.

Suárezt négy éve kizárták a világbajnokságról, miután az utolsó csoportmérkőzésen beleharapott az olasz Giorgio Chiellinibe. Emiatt utóbb a nemzetközi szövetség kilenc mérkőzésre eltiltotta őt. Az uruguayi válogatott így nélküle kezdte meg a mostani vb selejtezősorozatát, de így is a második helyen tudott végezni – a brazilok mögött – a dél-amerikai zónában.

A csapat Oroszországban a hazaiak, továbbá Egyiptom és Szaúd-Arábia válogatottjával szerepel egy csoportban. Suárez szerint mindegyik négyes erős, az ellenfeleknél technikailag képzett futballisták játszanak, edzőik pedig tapasztaltak, ezért nem szabad, hogy Uruguay elbízza magát.

A 31 éves csatár a harmadik világbajnokságára készül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ő akarta átverni a Fradit!

    Ő akarta átverni a Fradit!

    Nyilvánosságra hozta a PestiSrácok.hu, annak a játékosügynöknek a nevét, aki piszkos módszerekkel akarta megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát.

  • Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

    Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

    Farkas Mátyás sportmenedzser akarta anyagilag jelentősen megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát, a saját anyagi érdekeit szem előtt tartó szakember a válogatott sztárjátékosát és egy másik klubot akart felhasználni a piszkos ügylethez – tudta meg a PestiSrácok.