EUR: 322,71 Ft
CHF: 282,37 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Belföld

Szabálytalanul vallott vagyonáról Gyurcsány

Megszegte a vagyonnyilatkozat-kitöltési útmutató előírásait Gyurcsány Ferenc, ugyanis nemcsak azt „felejtette el” bejelenteni, hogy majd 160 millió forintnyi megtakarítása van Bécsben, de azt sem részletezte, hogy milyen értékpapír-portfóliókban tartja mintegy 605 millió forintnyi megtakarításának vonatkozó részeit – szúrta ki a Magyar Idők. A vagyonnyilatkozat kitöltéséhez tartozó útmutató szerint a különböző elnevezésű és időbeli kibocsátású papírokat külön-külön kell megnevezni – állítja a lap.

Mint ismert, a DK-alapító „elfelejtett” 160 milliós bécsi megtakarításáról elsőként a Magyar Idők írt, amire válaszul Gyurcsány saját Facebook-oldalán részletezte értékpapír-portfólióját, holott a közösségi háló nem éppen egy vagyonnyilatkozati formanyomtatvány, ráadásul a bukott szocialista miniszterelnök mindezt öt nappal azután tette, hogy lejárt a vagyonnyilatkozatok beadásának határideje.

Kapcsolódó Cikkek

 • A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt

  A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt

  A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján a budapesti Széna téri ’56-os emlékműnél tartott megemlékezésen.

 • Új műsorok indulnak az M5 csatornán októberben

  Új műsorok indulnak az M5 csatornán októberben

  Az Operaház felújításával, aktuális közéleti kérdésekkel és tudományos eredményekkel foglalkozó új műsorok indulnak az M5 kulturális csatornán októberben – mondta el Siklósi Beatrix csatornaigazgató az MTI-nek.

 • Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt

  Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt

  Katonai tiszteletadással, Áder János köztársasági elnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 62.