2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

Szabálytalanul vallott vagyonáról Gyurcsány

Megszegte a vagyonnyilatkozat-kitöltési útmutató előírásait Gyurcsány Ferenc, ugyanis nemcsak azt „felejtette el” bejelenteni, hogy majd 160 millió forintnyi megtakarítása van Bécsben, de azt sem részletezte, hogy milyen értékpapír-portfóliókban tartja mintegy 605 millió forintnyi megtakarításának vonatkozó részeit – szúrta ki a Magyar Idők. A vagyonnyilatkozat kitöltéséhez tartozó útmutató szerint a különböző elnevezésű és időbeli kibocsátású papírokat külön-külön kell megnevezni – állítja a lap.

Mint ismert, a DK-alapító „elfelejtett” 160 milliós bécsi megtakarításáról elsőként a Magyar Idők írt, amire válaszul Gyurcsány saját Facebook-oldalán részletezte értékpapír-portfólióját, holott a közösségi háló nem éppen egy vagyonnyilatkozati formanyomtatvány, ráadásul a bukott szocialista miniszterelnök mindezt öt nappal azután tette, hogy lejárt a vagyonnyilatkozatok beadásának határideje.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    A Szent Korona kalandos útjáról jelent meg kötet a Magyar Tudományos Akadémia kutatócsoportjának munkája nyomán – mondta Pálffy Géza történész, a kutatócsoport tagja az M1 aktuális csatornán szombaton.

  • Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től várhatóan december végéig nem járnak a vonatok Pécel és Aszód között a Budapest-Hatvan vasútvonal felújítása miatt. Az első ütemben május 12-ig tartó menetrendi változások között van, hogy InterCityk helyett a Keleti pályaudvar és Hatvan között pótlóbuszok járnak majd, a többi vonat helyett (eltérő szakaszokon) lesznek pótlóbuszok – közölte a MÁV pénteken az MTI-vel.