EUR: 317,86 Ft
CHF: 280,77 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Extra

Szakítás után máris van új párja Jordán Tamásnak

Huszonkét év után szakított legfiatalabb gyermeke édesanyjával Jordán Tamás. Krisztával azonban még mindig nagyon jó a kapcsolatuk, együtt is dolgoznak. A 75 éves színházigazgató ugyanakkor nem maradt sokáig szingli: új párja van, aki segíti a lelkileg nehéz időszakban.

FOTÓ: MÉSZÁROS DIÁNA
JORDÁN TAMÁS

Jordán Tamás nemrég ünnepelte 75. születésnapját és sosem gondolta volna, hogy ennyi idősen kell új életet kezdenie, de nem aggódik a jövő miatt. Ugyanakkor az elmúlt év nem alakult a legjobban számára: júniusban elesett, csúnyán beverte a fejét, intenzív osztályra került, ahol megfigyelés alatt tartották. Hetekig volt kórházban, de egyik este „kiszökött” játszani, annyira fontos volt neki Az utolsó óra című darab a Rózsavölgyi Szalonban. Szerencsére hamar rendbe jött, de a magánélete sem alakult jól, nemrég elmondta: már nincs együtt legfiatalabb gyermeke anyjával, Krisztával, aki művészeti titkár.
– Krisztával ettől függetlenül nagyon jóban vagyunk, továbbra is együtt dolgozunk és természetesen örökké összeköt minket Benedek fiunk. De az igaz, hogy a kapcsolatunk barátsággá szelídült – fogalmazott a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója, aki ezzel kapcsolatban több részletet nem szeretett volna megosztani, de azt elismerte, hogy rövid ideje ugyan, de ismét kapcsolatban él.
– Van egy partnerem, de nem akarom elkiabálni. Nagyon friss ez a kapcsolat. Nem a színházi világból ismerem a kedvesem, de tudtam róla, hogy létezik. Lelkileg nagyon sokat számít, hogy mellettem van, de egyelőre nem akarok róla többet mondani – tette hozzá Jordán Tamás, aki folyamatosan dolgozik. Nem bírja a tétlenséget, ugyanúgy élvezi a színpadot, mint a pályája elején. Nemcsak a színházat igazgatja, rendszeresen fel is lép. A korábbi baleset nyomai pedig már egyáltalán nem látszanak.
– Nagyon sokat játszom, de ez nem is csoda, ez az életem. Ezzel kelek és fekszem és nem tudnék színház nélkül élni. Legközelebb szombaton lépek fel a Rózsavölgyiben. Az elmúlt év tényleg nem volt a legjobb, de már teljesen egészséges vagyok, nincs semmi bajom, és abban is biztos vagyok, hogy ez az év pedig rengeteg jó dolgot tartogat számomra.


 

Három asszony, négy gyerek

Nemrég jelent meg egy könyv, A Jordán-sztori, amelyben a színház mellett szó esik Jordán Tamás pikáns magánéletéről is. A színházigazgató 50 évvel ezelőtt feleségül vette Juditot, akitől két fia született. Az asszonyt azonban elhagyta Lázár Katiért, aki megajándékozta a most 37 éves Jordán Adéllal. Tamás azonban beleszeretett a munkatársába, a közgazdász végzettségű Krisztába, ezért Katival is véget vetettek a kapcsolatnak. Krisztával közös fiuk, Benedek már 20 éves, de Jordán még mindig nem vált el attól a nőtől, akivel 1963-ban ismerkedtek meg. Nemrég Krisztával is véget ért a kapcsolata és új párja van.

Kapcsolódó Cikkek