EUR: 322,12 Ft
CHF: 281,32 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb IV.kerület

Szavazzon az újpesti tehetségre!

Újpesti tehetség is bekerült a Glamour – Women of the Year jelöltjei közé. Pesti Gabriella a Glamour olvasóinak visszajelzései alapján Az év lakberendezője kategóriában lehet nyertes.

Gabriella belsőépítészetet és környezettervező művészetet tanul a Budapesti Metropolitan Egyetemen, tagja a Boltberendező Blog csapatának, amely az üzletberendezés, boltdizájn, bolti marketing, vásárlói szokások és a vásárlásélmény fokozása témaköröket járja körül. 2016-ban alapította saját vállalkozását, és egyre több megrendelése van, továbbá egy csapat tagjaként részt vesz az ARCHLine.XP építészeti és belsőépítészeti tervezőszoftver fejlesztésén. Az újpesti lányra február 21-ig a glamouronline.hu oldalon lehet szavazni!

Kapcsolódó Cikkek

 • Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

  Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

  “Csak úgy tudjuk kiszolgálni a Magyarországon működő vállalkozások folyamatosan változó munkaerőigényét, ha közben az oktatás is változik. Ebben mutat kitűnő példát a Nyíregyházi Egyetem (NYE) és a LEGO együttműködése” – mondta Pölöskei Gáborné, a Pénzügyminisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára szerdán a Nyíregyházi Egyetemen kialakított LEGO Education Innovation Studio átadásán.

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.