EUR: 323,23 Ft
CHF: 283,13 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Személyesen gyűjtött ajánlócédulákat Orbán Viktor Egerben – Videó!

A miniszerelnök közösségi oldalára több fotót is feltöltött, miközben Egerben személyesen gyűjt ajánlócédulákat Nyitrai Zsolttal. Orbán Viktor itt kezdte meg kedden kampányútját.

A látogatás keretében az Eger Televíziónak is interjút adott, ahol többek között arról beszélt, hogy a Fidesz-KDNP egri parlamenti képviselőjelöltje Nyitrai Zsolt, aki az országban az elsők között gyűjtötte össze a jelöltté váláshoz szükséges aláírásokat.


Orbán Viktor több fotót is posztolt a Facebook oldalára, amin jól látszik, hogy aljánlócédulákat gyűjtött a Fidesz-KDNP egri parlamenti képviselőjelöltjével.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.