EUR: 332,10 Ft
CHF: 304,20 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Egyéb Győr

Szép elismerés a győri mentősnek

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos közösségi oldalán nemrég ismerős arcra bukkanhattak a győriek. Azon a héten ugyanis Kovács Bélát választották meg a hét mentőtisztjének.

Mindig egészségügyi pályára készült Kovács Béla. Mentőséveit megelőzően kórházi műtőssegédként dolgozott. Az Országos Mentőszolgálatnál 2004-ben mentőápolóként kezdte pályafutását Győr mentőállomásán. A munkakezdéssel párhuzamosan mentőtiszti főiskolai tanulmányaiba is belefogott, a sikeres diplomázást követően 2008-tól már kivonuló mentőtiszti szolgálatot lát el. Szerinte az egészségügyben végzett munkája hozzásegíti ahhoz, hogy másképp értékelje az emberi életet, szem előtt tartsa a valódi emberi értékeket.


Kovács Béla nemrég a hét mentőtisztje lett
Fotó: OMSZ Hivatalos Facebook oldal

Számára a legjobb munkahelyi dopping, ha hatékony és szakszerű ellátásukat követően a betegek állapota javul. Munkájában a változatosságot és a kihívásokat kedveli leginkább, fontosnak és elmaradhatatlannak tartja a hatékony csapatmunkát, maximálisan szolgálva ezzel valamennyi ellátásra szoruló érdekét.

Szakmai munkája – a mindennapokban vele dolgozó bajtársai, valamint szakmai vezetői szerint is – kiemelkedő és példamutató, komoly részt vállal újdonsült mentőápoló kollégái képzéséből, valamint a rendszeres továbbképzésekből.

Szabadidejének jelentős részét felesége és fiúgyermeke tölti ki, de időnként – a földtől elrugaszkodva – elmélyül a csillagászat rejtelmeiben is.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.