EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Győr

Szép elismerés a győri mentősnek

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos közösségi oldalán nemrég ismerős arcra bukkanhattak a győriek. Azon a héten ugyanis Kovács Bélát választották meg a hét mentőtisztjének.

Mindig egészségügyi pályára készült Kovács Béla. Mentőséveit megelőzően kórházi műtőssegédként dolgozott. Az Országos Mentőszolgálatnál 2004-ben mentőápolóként kezdte pályafutását Győr mentőállomásán. A munkakezdéssel párhuzamosan mentőtiszti főiskolai tanulmányaiba is belefogott, a sikeres diplomázást követően 2008-tól már kivonuló mentőtiszti szolgálatot lát el. Szerinte az egészségügyben végzett munkája hozzásegíti ahhoz, hogy másképp értékelje az emberi életet, szem előtt tartsa a valódi emberi értékeket.


Kovács Béla nemrég a hét mentőtisztje lett
Fotó: OMSZ Hivatalos Facebook oldal

Számára a legjobb munkahelyi dopping, ha hatékony és szakszerű ellátásukat követően a betegek állapota javul. Munkájában a változatosságot és a kihívásokat kedveli leginkább, fontosnak és elmaradhatatlannak tartja a hatékony csapatmunkát, maximálisan szolgálva ezzel valamennyi ellátásra szoruló érdekét.

Szakmai munkája – a mindennapokban vele dolgozó bajtársai, valamint szakmai vezetői szerint is – kiemelkedő és példamutató, komoly részt vállal újdonsült mentőápoló kollégái képzéséből, valamint a rendszeres továbbképzésekből.

Szabadidejének jelentős részét felesége és fiúgyermeke tölti ki, de időnként – a földtől elrugaszkodva – elmélyül a csillagászat rejtelmeiben is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.