EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Szingli anya lesz Kylie Jenner

Felkészült az egyedülálló anya szerepére a 20 éves Kylie Jenner. A Kardashian család legifjabb tagja vasárnap adott életet első kislányának, akinek a 25 éves rapper, Travis Scott az apja. A hírek szerint az énekes már most imádja a kislányát, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Jennerrel képzeli el az életét. Kylie és Travis kapcsolata a kezdetektől fogva hullámzó volt, és sokak szerint a kisbaba érkezése sem fogja lenyugtatni a két heves vérmérsékletű fiatalt. A baba nevét egyelőre homály fedi, többek szerint maga Kylie sem döntötte még el, hogy is nevezze újszülött kislányát.

Travis ScottCredit line: Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.