2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb X.kerület

Szolgálatban az új autók

Megérkeztek a kerületbe és megkezdték a szolgálatot azok a rendőri jellegű személygépkocsik, melyeket az Országos Rendőr-főkapitányság adott át még az év végén a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak.

Az új Skoda Octaviák, melyeket speciálisan a közterületi szolgálat eredményes teljesítésére alakítottak ki, már forgalomba álltak, jelentősen csökkentve a meglévő géppark átlagos életkorát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.