EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Székesfehérvár

Szomorú összefogás

A Londonban elhunyt fiatal mányi családján segítenek

A mányi Schütt családra hatalmas teher és fájdalom szakadt, elhunyt 29 éves fiuk, Misi Londonban, ami a nagy gyászban megoldhatatlannak látszó feladat elé állította őket. A fiatal biztosítása ugyanis nem terjed ki a hazahozatalra. A család megsegítésére az egész falu és a szomszédos Bicske közössége is összefogott.


A segítségre a Mányi Római Katolikus Egyházközség és a Bicskai Szó helyi portál is mozgósít Fotó: Mányi Római Katolikus Egyházközség (FB)

– Misi 29 éves volt, nagyon kedves és tisztelettudó az emberekkel, szerette az állatokat, tele volt célokkal, amelyekért keményen dolgozott, de a szíve nem bírta a megterhelést. Két évig élt és dolgozott Angliában, február 3-án hunyt el. Egy faluközösség erejét mutatja, ha a köztünk, a közösségünkben élők terhét megpróbáljuk átvenni, segítünk hordozni. Az élethosszig tartó szülői fájdalomban osztozhatunk, de csillapítani, megszüntetni sajnos nem tudjuk. De segíthetünk a messze földön, Angliában elhunyt gyermek hazaszállításában, valamint örök nyugalomra helyezésében a mányi temetőben, a szülői ház közelében. Kérem, segítsünk pénzadományainkkal a Schütt családnak Misi hazahozatalában! – fogalmaz Szabó Zoltán, a falu polgármestere.

A segítségre a Mányi Római Katolikus Egyházközség és a Bicskei Szó helyi portál is mozgósít, hiszen Misinek rendkívül sok ismerőse volt Bicskén.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.