EUR: 314,27 Ft
CHF: 276,47 Ft
2019. március 18., hétfő
Sándor, Ede

Egyéb Szeged

Sztárparádé Szegeden

Majka, Punnany Massif, Wellhello, Jess Glynne és Wilkinson az idei SZIN-en!

Végre bejelentették a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői az első hazai és külföldi fellépőket, akik az éppen 50 éves fesztiválon szórakoztatják majd a közönséget.


Ami már biztos, idén Szegeden fog zenélni Majka & Curtis, a Punnany Massif, valamint a Wellhello is. Érkezik még a fesztiválra az énekes-dalszerző Jess Glynne, akinek 2014 óta szinte minden megmozdulása a brit slágerlisták élén landol.

Élő koncertet ad a SZIN-en a 28 éves angol DJ, Wilkinson, aki a brit drum & bass szcéna meghatározó alakja, a 2017-es  Hypnotic lemeze dance listavezető lett.

Élőben tolja még a ritmust a Paddy and The Rats, a Bëlga, a Csík zenekar, és az Ákos 50 turné is megáll majd Szegeden.

Még vannak jegyek, amelyeket március 15-ig 15 950 forintért lehet megvenni.

Az idén 50 éves SZIN-t augusztus 22–26. rendezik a már megszokott Újszegedi Partfürdőn.

Kapcsolódó Cikkek

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.