EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Szeged

Sztárparádé Szegeden

Majka, Punnany Massif, Wellhello, Jess Glynne és Wilkinson az idei SZIN-en!

Végre bejelentették a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői az első hazai és külföldi fellépőket, akik az éppen 50 éves fesztiválon szórakoztatják majd a közönséget.


Ami már biztos, idén Szegeden fog zenélni Majka & Curtis, a Punnany Massif, valamint a Wellhello is. Érkezik még a fesztiválra az énekes-dalszerző Jess Glynne, akinek 2014 óta szinte minden megmozdulása a brit slágerlisták élén landol.

Élő koncertet ad a SZIN-en a 28 éves angol DJ, Wilkinson, aki a brit drum & bass szcéna meghatározó alakja, a 2017-es  Hypnotic lemeze dance listavezető lett.

Élőben tolja még a ritmust a Paddy and The Rats, a Bëlga, a Csík zenekar, és az Ákos 50 turné is megáll majd Szegeden.

Még vannak jegyek, amelyeket március 15-ig 15 950 forintért lehet megvenni.

Az idén 50 éves SZIN-t augusztus 22–26. rendezik a már megszokott Újszegedi Partfürdőn.

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.