EUR: 322,74 Ft
CHF: 282,06 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Szulák Andrea ököllel védte meg az igazát

Ököllel védte meg az érdekeit Szulák Andrea. A színésznő saját bevallása szerint igazán mocskos szájú tud lenni, ha az igazát kell védenie, és attól sem riad vissza, ha tettlegességbe torkollik a vita. 

A színésznő Krizsó Szilviának adott meglepően őszinte interjút, melyben a több mint két évvel ezelőtti szakítása körüli médiahadjáratról is beszélt a nézőknek, illetve az interjút tartalmazó Krizshow című könyv olvasóinak, de azt is elárulta, hogyan védte meg kislányát, Rozinát a sok esetben elnagyolt újságcikkektől.


(Fotó: Máté Krisztián)

– A telefon lecsapkodása részemről a legfinomabb elintézési mód volt. Azt gondolom, hogy igazándiból nem tartozik senkire, hogy mi történt, amennyiben meg igen, akkor is csak olyan mondatszerkezetekben, amelyben egy kisgyerek lelke nem sérül. Sajnos az újságírók (tisztelet a kivételnek) ezt nagyon ritkán tudják. Jön egy szaftos hír, hogy ki kivel, hányszor és hol, megírják és nem foglalkoznak azzal, hogy a háttérben ott vannak a gyerekek, akik mindig sérülnek. Az én gyerekem hónapokig összerándult az újságosstandok előtt, hogy anya, már megint ott volt a neved, mi van már megint… – osztotta meg az énekes-színésznő, aki annyira féltette egy szem kislányát, hogy több esetben igyekezett elterelni Rozinát az újságosoktól.

– Volt olyan, amikor megmutattam neki, hogy nézd, kislányom, most ez van. Ha az iskolában megkérdezik a gyerekek, hogy ez így volt-e, vagy nem, akkor te mondd el a saját verziódat. És akkor mindenki tudni fogja – tanácsolta Andrea iskolás lányának.


A színésznő egész életében egy olyan ember volt, aki nem rejtette véka alá örömét, bánatát vagy éppen a dühét, de azt kevesen gondolták volna a legnagyobb hazai színpadokon rendszeresen fellépő díváról, hogy bizony nem csak szavakkal képes kifejezni, ha úgy érzi, igazságtalanul bántak vele.

– Azt mondtad, mocskosszájú vagy. Tényleg? – kérdezte a műsorvezető a beszélgetés alatt Szulákot. „Igen” – felelte röviden Andrea, de Szilvia tovább kérdezett.

– Jól odamondasz? Netán ütsz is? – fokozta a riporternő. „Volt már olyan” – felelte meglepő őszinteséggel Andrea.

A beszélgetésből nem derült ki, ki lehetett az, aki ennyire felbőszítette Szulákot, mindenesetre igencsak súlyos dolgot kellett elkövetnie, ha ennyire kihúzta a gyufát a színésznőnél.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.