EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Szolnok

Támogatást kapott a gyermekosztály

Nemrégiben pénzadománnyal gyarapodott a Hetényi Géza Kórház Gyermekeink Egészségéért Alapítványa a Szolnoki Sportcentrum és a város lakóinak segítsége révén.

A város tulajdonában lévő szervezet tavaly indított el jótékonysági akciót először: a Kossuth téri adventi faluban kitettek egy fenyőfát, amelyet a lakók díszíthettek fel egy-egy 400 forintos dísz megvásárlásával. Az embereket pedig karácsony közeledtével meglegyintette a segíteni akarás szele, és közel háromszázan gondolták úgy, hogy érdemes tenni valamit a jó ügy érdekében.


A pénzadományt a múlt hét kedden a Hetényi Géza Kórházban személyesen adta át Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum ügyvezetője, aki kiemelte: a lakosság felajánlásaiból körülbelül 120 ezer forint gyűlt össze, a cég pedig ezt kerekítette fel 200 ezer forintra. Hozzátette, a sikerek láttán idén karácsonykor is lesz ilyen akció. A felajánlást Maroska Anikó, a kórház ápolási igazgatója, valamint dr. Retkes Tamás, a gyermekosztály főorvosa vette át.

Rózsa József, Maroska Anikó és Dr. Retkes Tamás az adományt igazoló oklevéllel

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.