2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Tatár Csilla kisfia miatt mondja vissza a felkéréseket

Tatár Csillát az elmúlt időszakban nem sokat láthattuk a képernyőn. Csilla a Borsnak elmondta, hogy ennek főként kisfia az oka: – Felmerült már, hogy visszatérjek a képernyőrede egyelőre nincs olyan tévés munka, amire igent tudtam volna mondani. És nem azért, mert nem tetszett, hanem mert sok időt vett volna el Milántól – mondta a műsorvezető. Csilla a szülés után szinte azonnal munkába állt, két évadon át volt A Dal és a szépségkirálynő- választás háziasszonya, és leforgatott egy évad Magyarország, szeretlek!-et is. Pont ezért most szeretne sokkal több időt Milánra szánni. – A születése utáni egy évben olyan sokat dolgoztam, hogy meg kellett tanulnom nemet is mondani.

Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.