EUR: 336,36 Ft
CHF: 314,18 Ft
2020. január 27., hétfő
Angelika

Egyéb XIX.kerület

Teljen meg a Bozsik!

A Budapest Honvéd FC marketingosztálya elsődlegesen azért dolgozik, hogy minél többen járjanak ki NB I-es csapatának mérkőzéseire − írta honlapján a labdarúgó-élvonal legutóbbi bajnokcsapata.

Arról számoltak be, hogy az elmúlt két bajnoki évadban kiemelkedően nőtt a Bozsik Stadion mérkőzéseire ellátogatók száma, és az emelkedés ősszel is folytatódott. Tavasztól ismét minden mérkőzést átfogó reklámkampány segítségével hirdet majd a klub, a szurkolók hamarosan újra találkozhatnak a Honvéd FC hirdetéseivel óriásplakátokon, metrókban, buszokon, napilapokban, online felületeken és persze a közösségi médiában is. Hosszú távú terv, hogy folyamatos növekedést produkálva 80 százalékos állandó látogatottságot érjenek el az új stadionban, annak teljes kapacitásához viszonyítva, ami 6500-as átlagos nézőszámot jelent.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.