2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Egyéb XIX.kerület

Teljen meg a Bozsik!

A Budapest Honvéd FC marketingosztálya elsődlegesen azért dolgozik, hogy minél többen járjanak ki NB I-es csapatának mérkőzéseire − írta honlapján a labdarúgó-élvonal legutóbbi bajnokcsapata.

Arról számoltak be, hogy az elmúlt két bajnoki évadban kiemelkedően nőtt a Bozsik Stadion mérkőzéseire ellátogatók száma, és az emelkedés ősszel is folytatódott. Tavasztól ismét minden mérkőzést átfogó reklámkampány segítségével hirdet majd a klub, a szurkolók hamarosan újra találkozhatnak a Honvéd FC hirdetéseivel óriásplakátokon, metrókban, buszokon, napilapokban, online felületeken és persze a közösségi médiában is. Hosszú távú terv, hogy folyamatos növekedést produkálva 80 százalékos állandó látogatottságot érjenek el az új stadionban, annak teljes kapacitásához viszonyítva, ami 6500-as átlagos nézőszámot jelent.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ejtőernyős-világbajnokság

    Ejtőernyős-világbajnokság

    Elkezdődött a 42. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság Szolnokon, a szandaszőlősi sportrepülőtéren. A város az 1974-es civil ejtőernyős-világbajnokságot követően ad újra otthont ilyen jellegű versenynek.

  • Elektromos töltőállomások

    Elektromos töltőállomások

    Az Új Főnix Terv közlekedésfejlesztési program keretein belül Debrecenben 10 db új elektromos töltőállomás és parkolóhely létesül. A debreceni önkormányzat a Nemzetgazdasági Minisztérium „Jedlik Ányos Terv – Elektromos töltőállomás alprogram helyi önkormányzatok részére” tárgyú pályázatra jelentkezett.