EUR: 316,38 Ft
CHF: 281,77 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Egyéb

Testével fogta fel a golyókat Rex azért hogy gazdáját mentse

Nem véletlenül mondják a kutyákra, hogy az ember legjobb barátja. A Washingtonban élő Rex ugyanis valódi hősként viselkedett, hűségesen védte gazdáját a betörők golyózáporaival szemben. A bátor eb testét használta páncélként csak hogy kisgazdáját megmentse a haláltól.

A 16 éves Javier Mercado egyedül volt otthon kis kedvencével amikor hirtelen zajra lett figyelmes. A fiú ösztönei nem csaltak, betörőkre gyanakodott ezért fogta magát és elbújt egy szekrénybe, majd hívta a rendőröket.


Rex a német juhász kutya azonban harciasabban lépett fel a betolakodókkal szemben, teljes mellszélességgel eléjük állt és mindent megtett azért, hogy elüldözze őket. Cserébe azonban golyók találták el kis testét.

Fotó: Facebook

A szekrényben rejtőzködő Javier sejtette, hogy hős barátja állja a sarat, ugyanis hallotta, ahogy az egyik betörő kiáltozik, hogy megharapta. Ezt követően dördültek a lövések amit szörnyű nyüszítés követett. Majd a betörők meghallották a kiérkező rendőrautót és gyorsan eliszkoltak. A kamaszfiú szerint ha nincs ott kutyája, könnyen lehet, hogy életét vesztette volna a dulakodás során.


Rex ezután következő kezelései nagyon borsos összegbe kerültek, ezért gyűjtést rendeztek számára amivel már sikeresen biztosították a kutyus felépülését – írja a Mirror.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek