EUR: 324,26 Ft
CHF: 278,65 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Tételesen cáfolja Juhászt volt élettársa

Mint arról korábban beszámoltunk, tettlegesen, súlyosan bántalmazta, benyugtatózta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyermeke édesanyját Juhász Péter, az Együtt elnöke. Juhász exélettársa előbb a gyámhivatalhoz, majd a bírósághoz fordult, később pedig az is kiderült, hogy közszeretettel drogozott az Együtt elnöke családja, gyerekei előtt.

Juhász részben ugyan elismerte felelősségét az asszony sérülései miatt, ám a politikus a kirobbant botrány után mégis büntetőeljárást, pert és polgári peres eljárásokat helyezett kilátásba.


„48 kg voltam, lenyomott a kanapéra és rám térdelt, és megütött, már akkor feldagadt. Aztán nyugtatót és altatót adott, és még egy éjszakát ott töltöttem. Menstruáltam, ruhástul bőgtem, térdig véres voltam… nem tudtam felkelni” – hozta nyilvánosságra a nő vallomásának megrázó részleteit a Tv2 Tények arról az éjszakáról, amelynek során Juhász bezárva tartotta exét, mondván: meg kell beszéljék az életüket. Mint megírtuk, a nő korábban már elmesélte, hogy amikor 2016 karácsonyára hazajött gyermekeikkel külföldről, Juhász Péter két napra bezárta a lakásába, begyógyszerezte és tettleg is bántalmazta, amikor nem számolt el az idejével. A nőverő politikus természetesen tagad, közösségi oldalán napok óta próbálja magát mosdatni.

A napokkal ezelőtt kirobbant botrány után azonban az exélettárs közleményben is reagált Juhász soraira a Patent Egyesületen keresztül:


Kénytelen vagyok visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént, azonban miután a jogvitát nem a nyilvánosság előtt kívánom lefolytatni, a közvélemény előtt Juhász Péter valótlan állításaira jelen állás szerint nem kívánok részletesebben reagálni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Brüsszel megint Sorost védi

  Brüsszel megint Sorost védi

  Nem nyugszanak a migránspárti uniós bürokraták, ugyanis a Népszava értesülései szerint ma kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen az Európai Bizottság a menekülteket segítő szervezetek ellen kitalált, úgynevezett „Stop Soros” törvény és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás miatt.

 • Habosan szép az élet

  Habosan szép az élet

  A nagy nyári melegben semmi sem oltja olyan jól az ember szomját, mint egy jó hideg sör. De mit érdemes inni? A boltok polcai tele vannak különböző áru, márkájú és összetételű nedűvel.

 • Gyerekfoci

  Gyerekfoci

  Most, hogy végre vége a vébének (az egész tornán volt vagy 4 jó meccs…) újfent átadhatjuk magunkat az igazi focinak.