EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Titokban szakított Ewan McGregor

A legnagyobb titokban szakított Ewan McGregor és új kedvese, a szintén színész Mary Elizabeth Winstead. A pletykák szerint a színésznő nem tudta elfogadni, hogy a kényelemhez szokott Ewan „új feleséget” és nem barátnőt keres magának. Közben a színész külön élő felesége, Eve Mavrakis 22 évnyi házasság után beadta a válókeresetet, ami több millió dollárjába kerülhet a csapodár színésznek. A felek eddig csak abban egyeztek meg, hogy a jövőben is együtt nevelik négy gyermeküket.


Pictured: Ewan McGregor és Mary Elizabeth Winstead, Credit line: Profimedia, Splash

Eve Mavrakis, Credit line: Profimedia, Splash

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.