2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

Tizenhét halottja van a középiskolai lövöldözésnek

Legkevesebb 17 halottja van annak a lövöldözésnek, amely szerdán délután folyt egy floridai középiskolában – adta hírül a rendőrség.

A tömeggyilkosságot az iskola egy volt, 19 éves diákja követte el puskával. A tettest nem sokkal később letartóztattak. A fiatal nem tanúsított ellenállást.

Scott Israel, a helyileg illetékes – Broward megyei – seriff közölte, hogy a volt diákot magaviselete miatt kicsapták a parklandi iskolából, ám hogy pusztán ez volt-e az indítéka, még nem tudni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.