EUR: 321,41 Ft
CHF: 280,67 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Győr

Tomorival is hosszabbított az ETO!

A Győri Audi ETO KC javában küzd a BL-címvédésért, s persze a magyar serlegekért is, így a szurkolóknak mindenképpen megnyugtató bejelentést tett nemrég a klub vezetősége: a sztárigazolások mellett a csapat tagja marad a magyar válogatott Tomori Zsuzsanna, aki sérülése után egyre inkább visszatalál világklasszis formájához.

Hosszabbított Kiss Éva és Puhalák Szidónia is. Jó hír továbbá, hogy olyan nemzetközi nagyágyúk költöznek hamarosan Győrbe, mint a norvég Kari Brattset, a dán Veronica Kristiansen és a francia Amandine Leynaud.

Tomori Zsuzsanna marad Győrben, meghosszabbította szerződését
Fotó: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.