EUR: 317,44 Ft
CHF: 279,75 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Győr

Tomorival is hosszabbított az ETO!

A Győri Audi ETO KC javában küzd a BL-címvédésért, s persze a magyar serlegekért is, így a szurkolóknak mindenképpen megnyugtató bejelentést tett nemrég a klub vezetősége: a sztárigazolások mellett a csapat tagja marad a magyar válogatott Tomori Zsuzsanna, aki sérülése után egyre inkább visszatalál világklasszis formájához.

Hosszabbított Kiss Éva és Puhalák Szidónia is. Jó hír továbbá, hogy olyan nemzetközi nagyágyúk költöznek hamarosan Győrbe, mint a norvég Kari Brattset, a dán Veronica Kristiansen és a francia Amandine Leynaud.

Tomori Zsuzsanna marad Győrben, meghosszabbította szerződését
Fotó: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.