EUR: 318,72 Ft
CHF: 281,19 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Tech

Tornáztassa agyát egy zseniális magyar játékkal!

Egy új, magyar fejlesztésű játék tartja lázban a logikai fejtörők kedvelőit. Az applikáció az Agymozgató névre hallgat, lényege, hogy szórakoztató módon találós kérdésezhetünk a Facebookon. Az agytornász játék számítógépen és telefonon is elérhető a Messengeren keresztül.

A játékot a chatbotok fejlesztésével foglalkozó Roborobo csapat álmodta meg, majd készítette el, a visszajelzésekből pedig kitűnik, hogy a siker óriási. Az app 800 értékelés után is öt csillagon áll az ötből, továbbá az sem elhanyagolható, hogy az aktív felhasználók száma két hét alatt már több mint 28 ezernél tart, a júzerek száma pedig a 3 milliót is meghaladta.


A játék lényege, hogy a rendszerbe feltöltött több mint 200 különböző nehézségű találós kérdésre kell választ adnunk. Ha valamiért elakadnánk, a korábbi sikerekért kapott csillagokért cserébe segítséget kérhetünk a chatbottól. Az alkalmazás mobilon és asztali gépen is kellemes időtöltést nyújthat, a kezdéshez pedig nincs más dolgunk, mint az „Indítás” szót elküldeni üzenetben az Agymozgató Facebook-oldalának, és már indulhat is a barkochba.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kriptovaluta-bányászati támadások az okosotthonokat is veszélyeztetik

  A kriptovaluta-bányászati támadások az okosotthonokat is veszélyeztetik

  Az idén tovább nő a fertőzött gépek segítségével, a felhasználó tudta és engedélye nélkül végzett (cryptojacking) kriptovaluta-bányászattal összefüggő támadások száma, miközben a kiberbűnözők okoseszközöket és otthoni okosmegoldásokat is felhasználnak majd a bányászfarmok építéséhez – derül ki az ESET IT-biztonsági vállalat 2019-es kiberbiztonsági előrejelzéséből.

 • Már mobilon is bejelenthető a baleseti kár

  Már mobilon is bejelenthető a baleseti kár

  Ha két autós koccant, eddig egymásra néztek: van magánál kárbejelentő? Mostantól erre nincs szükség, mert a Mabisz új mobilalkalmazásán keresztül mind a 13 magyarországi biztosítótársaság elfogadja az online-kárbejelentést.

 • Tűzijáték-mizéria: autóipari fejlesztés óvja meg a kutyákat a szilveszteri őrülettől

  Tűzijáték-mizéria: autóipari fejlesztés óvja meg a kutyákat a szilveszteri őrülettől

  Több tucatnyi megriadt kutya rohant ki a világból a szilveszteri tűzijátékok hanghatásai miatt, sokuk egyenesen a halálba. De hamarosan talán nem lesz minden óévbúcsúztatás legfőbb vitatémája az, kinek van több joga: az ünneplőknek a durrogtatáshoz, vagy az ebeknek az élethez, mert a Ford Edge-ben alkalmazott zajkioltó technológiát az autógyártó-óriás mérnökei beépítették egy kutyaházba – és működik.