EUR: 317,73 Ft
CHF: 270,32 Ft
2018. május 21., hétfő
Konstantin

Tech

Tornáztassa agyát egy zseniális magyar játékkal!

Egy új, magyar fejlesztésű játék tartja lázban a logikai fejtörők kedvelőit. Az applikáció az Agymozgató névre hallgat, lényege, hogy szórakoztató módon találós kérdésezhetünk a Facebookon. Az agytornász játék számítógépen és telefonon is elérhető a Messengeren keresztül.

A játékot a chatbotok fejlesztésével foglalkozó Roborobo csapat álmodta meg, majd készítette el, a visszajelzésekből pedig kitűnik, hogy a siker óriási. Az app 800 értékelés után is öt csillagon áll az ötből, továbbá az sem elhanyagolható, hogy az aktív felhasználók száma két hét alatt már több mint 28 ezernél tart, a júzerek száma pedig a 3 milliót is meghaladta.


A játék lényege, hogy a rendszerbe feltöltött több mint 200 különböző nehézségű találós kérdésre kell választ adnunk. Ha valamiért elakadnánk, a korábbi sikerekért kapott csillagokért cserébe segítséget kérhetünk a chatbottól. Az alkalmazás mobilon és asztali gépen is kellemes időtöltést nyújthat, a kezdéshez pedig nincs más dolgunk, mint az „Indítás” szót elküldeni üzenetben az Agymozgató Facebook-oldalának, és már indulhat is a barkochba.

Kapcsolódó Cikkek

  • Milliárdokra büntetné a brit kormány a Facebookot is

    Milliárdokra büntetné a brit kormány a Facebookot is

    Több milliárd fontig terjedő pénzbüntetésekkel sújtaná a brit kormány azokat a globális közösségi médiaportálokat, amelyek nem akadályozzák meg illegális – például zaklató, fenyegető, vagy terrorcselekményre buzdító – tartalmak megjelenítését felületeiken.

  • Mark Zuckerberg találkozni fog az Európai Parlament vezetőivel

    Mark Zuckerberg találkozni fog az Európai Parlament vezetőivel

    Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója elfogadta a meghívást és hamarosan találkozni fog az Európai Parlament (EP) több vezetőjével, hogy magyarázatot adjon a cég körül nemrégiben kirobbant botrányra – jelentette be szerdán Antonio Tajani, az uniós képviselőtestület elnöke.