EUR: 321,15 Ft
CHF: 284,72 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szeged

Totális megújulás

Saját területükön megkérdőjelezhetetlen szakmai tudású, elismert személyiségek álltak be a polgári párt mögé Szegeden, és ezzel teljesen megújult a Fidesz városi szervezete. A pártban eltökéltek abban, hogy Szeged az ország egyik legerősebb régiós központjává váljon: új munkahelyekkel és biztos alapokon nyugvó gazdasággal.

– Hiszünk abban, hogy Szeged a tudás városa lehet, mert a szegediek okosak. Ezért az egyetem az egyik legfontosabb szövetségesünk lehet a jövőben – mondta B. Nagy László, a szervezet új elnöke, aki szerint Szeged a sport és az egészség városa lehet, mert ép testben ép lélek lakozik. Ezért különösen fontos terület a pártnak a sport.


B. Nagy László országgyűlési képviselő (balra) szerint szerint Szeged a sport és az egészség városa lehet

A Fidesz helyi vezetője szerint a magyar kormánnyal a hátuk mögött elérhetik, hogy Szeged olyan régióközponttá váljon a következő években, amit erős gazdaság, új munkahelyek és biztos alapokon nyugvó gazdaság jellemez, ahol minden szegedinek lehetősége van a tisztes gyarapodásra és a kiszámítható, nyugodt, sikeres életre.

– Mi, a Fidesz vagyunk a garancia arra, hogy Szeged biztonságos város marad, ahol szabadon élhetünk a saját hagyományaink, örökségünk, kultúránk és vallásunk szabályai szerint. Ezért ha rajtunk múlik, a határvédő kerítés továbbra is állni fog – szögezte le a politikus.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.