2018. október 20., szombat
Vendel

Egyéb Szeged

Totális megújulás

Saját területükön megkérdőjelezhetetlen szakmai tudású, elismert személyiségek álltak be a polgári párt mögé Szegeden, és ezzel teljesen megújult a Fidesz városi szervezete. A pártban eltökéltek abban, hogy Szeged az ország egyik legerősebb régiós központjává váljon: új munkahelyekkel és biztos alapokon nyugvó gazdasággal.

– Hiszünk abban, hogy Szeged a tudás városa lehet, mert a szegediek okosak. Ezért az egyetem az egyik legfontosabb szövetségesünk lehet a jövőben – mondta B. Nagy László, a szervezet új elnöke, aki szerint Szeged a sport és az egészség városa lehet, mert ép testben ép lélek lakozik. Ezért különösen fontos terület a pártnak a sport.


B. Nagy László országgyűlési képviselő (balra) szerint szerint Szeged a sport és az egészség városa lehet

A Fidesz helyi vezetője szerint a magyar kormánnyal a hátuk mögött elérhetik, hogy Szeged olyan régióközponttá váljon a következő években, amit erős gazdaság, új munkahelyek és biztos alapokon nyugvó gazdaság jellemez, ahol minden szegedinek lehetősége van a tisztes gyarapodásra és a kiszámítható, nyugodt, sikeres életre.

– Mi, a Fidesz vagyunk a garancia arra, hogy Szeged biztonságos város marad, ahol szabadon élhetünk a saját hagyományaink, örökségünk, kultúránk és vallásunk szabályai szerint. Ezért ha rajtunk múlik, a határvédő kerítés továbbra is állni fog – szögezte le a politikus.

Kapcsolódó Cikkek