EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb VIII.kerület

Turisták is használják

A fővárosba látogató turisták is felfedezték maguknak a Horváth Mihály téri jégpályát, amely azért továbbra is a józsefvárosiakat várja elsősorban.

Hóból eddig az idén sem jutott túl sok Budapestre, de jég folyamatosan van: a Horváth Mihály téren létesített műjégpálya népszerű a kerületiek körében. A pálya hétköznap reggel 8-tól 14 óráig az iskoláké. Ki is használják, sorra jelentkeznek be, a naptár hamar megtelik. A legtöbben a szomszédban lévő Fazekas iskolából jönnek, de a pálya népszerű a Lakatos, a Molnár, a Losonci, a Németh, a Deák-Diák és a többi iskola körében is.


( Fotó: Sáfár Tibor)

Az egyórás karbantartás után este nyolcig már a családokat várja a létesítmény, ahogyan hétvégén egész nap. Úgy tűnik, a pálya híre messzire ér, mert a szabad órákban a helybeliek mellett rendszeresen jelennek meg turisták is. A kerületi lakosok a józsefvárosi önkormányzat jóvoltából ingyen csúszkálhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.