EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Belföld

Tuzson: A választás lesz az igazi döntés a migrációról

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint az áprilisi országgyűlési választás lesz “az igazi döntés” a migrációról, hiszen ott válik el, hogy bevándorláspárti, gyenge, Magyarországot megvédeni képtelen kormánya lesz az országnak, vagy marad a népmozgás megállítását célzó kabinet.

Tuzson Bence az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában elmondta: semmiképp nem jelenti Európa védelmét és a határok megvédését a szervezett bevándorlás. Hangsúlyozta, hogy a migrációt szabályozó uniós szisztéma, a dublini rendszer tervezett reformja irányított, állandó betelepítést tenne lehetővé.


A Kossuth rádió 180 perc című műsorában az államtitkár arról is beszélt: a napokban adta oda Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió soros elnökségét betöltő Bulgária kormányfőjének azt a javaslatot, amelynek lényegi eleme, hogy a határvédelmet mindenképpen biztosítani kell, és ha erre egy ország nem képes, akkor “húzzuk eggyel beljebb a schengeni határvonalat”, így biztosítva az EU védelmét.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek