EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,52 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XXII.kerület

Új vezetőkkel folytatja a munkát a Budatétényi Polgári Kör

Új vezetőket választott a Budatétényi Polgári Kör. Kolláthné Hollóssy Rita elnökként régóta kezdeményezte, hogy a fiatalabbak vegyék át a vezetést a hagyományokat és a helyi értékeket őrző civil szervezetben.

A korábbi elnökség tagjai – Zatykóné Zsóka és Lévai Pál – ezzel teljes egyetértésben adták át a stafétabotot, és kijelentették, továbbra is ugyanúgy az itt élőkért fognak dolgozni. A tagok egyhangúlag Tóth Melindát választották elnöknek, akinek a munkáját Tiszáné Márti és Szabó Zoltán segíti alelnökként.


Tiszáné Márti alelnökként, Tóth Melinda elnökként és Szabó Zoltán alelnökként dolgozik a budatétényiekért

 

A régi elnökség tagja: Kolláthné Hollóssy Rita elnök, Zatykó Lajosné Zsóka és Lévai Pál alelnökök szeretetben és egyetértésben adták át a stafétát az új vezetőknek

A Budatétényi Polgári Kör tagjai az elnökválasztás után

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.