2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

Újabb ember lép le az MSZP-től

Hiesz György Gyöngyös polgármestere kedden jelentette, hogy visszalépett az országgyűlési képviselői jelöléstől, nem indul a körzetben – írja a Heol.hu.

 

A politikus sajtótájékoztatón jelentette be, hogy elhagyja a pártot, a továbbiakban pedig függetlenként folytatja a munkáját.


– Én azt a megkezdett munkát szeretném folytatni, amelyet az elmúlt években is próbáltam végigvinni és nagyon remélem, hogy a csapatban nem lesz változás, de egy korszak lezárult, hosszú idő volt, sok mindennek az elindítója voltam, de van egy szakaszhatár amit már az ember nem akar követni, úgyhogy én maradok a megkezdett munka mellett és úgy gondolom csak Gyöngyös számít – idézi Hiesz György szavait a Heol.hu.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    A Szent Korona kalandos útjáról jelent meg kötet a Magyar Tudományos Akadémia kutatócsoportjának munkája nyomán – mondta Pálffy Géza történész, a kutatócsoport tagja az M1 aktuális csatornán szombaton.

  • Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től várhatóan december végéig nem járnak a vonatok Pécel és Aszód között a Budapest-Hatvan vasútvonal felújítása miatt. Az első ütemben május 12-ig tartó menetrendi változások között van, hogy InterCityk helyett a Keleti pályaudvar és Hatvan között pótlóbuszok járnak majd, a többi vonat helyett (eltérő szakaszokon) lesznek pótlóbuszok – közölte a MÁV pénteken az MTI-vel.