EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Dunaújváros

Újabb fellépőkkel gazdagodott a névsor

A Rockmaraton szervezőcsapata láthatóan arra törekszik, hogy már időben leegyeztesse a júliusi fesztivál fellépőinek névsorát. A közelmúltban újabb zenekarokkal bővült a repertoár. 

A 2018-as Rockmaraton is emlékezetesnek ígérkezik: a júliusban, a Szalki-szigeten dübörgő egyhetes fesztivál szervezőcsapata újabb fellépőkről tájékoztatta a sajtót. Mint a közleményben olvasható, többek között a Crowbar zenekar is tiszteletét teszi majd Dunaújvárosban, akik a „lousianai mocsarakban” alakultak. Ők a doom és a heavy metalt a hardcore punkkal ötvözve saját zenei stílust hoztak létre, amelyet a „sludge metal” névre kereszteltek. Szintén az amerikai kontinensről, de nem az Egyesült Államokból, hanem Mexikóból származik a Brujeria zenekar, amely szintén nem lágy zenei dallamairól híres.


Az Ismerős Arcok zenekar is fellép majd a Rockmaratonon

Európát egyebek mellett a cseh Spasm képviseli majd a Rockmaratonon, de magyar zenekarokból sem szenvednek majd hiányt a rockzene kedvelői: egyebek mellett az Agregátor és az Ismerős Arcok együttes is ott lesz a Szalki-sziget színpadjain. A fesztivált július 9–14. között rendezik Dunaújvárosban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.