EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Belföld

Újabb külföldi politikus állt ki Orbán mellett

Brüsszel azt mondja, Magyarország hiába zárta le a határait, akkor is be kell fogadnia a kvóta alapján bevándorlókat. Ez pedig egész egyszerűen abszurd. Kívánom, hogy több olyan bátor politikus legyen Európában, mint Orbán Viktor, aki a saját népéért küzd – mondta Geert Wilders, a holland Szabadságpárt vezetője a 888.hu-nak.

Geert Wilders a napokban azért járt Magyarországon, hogy bemutassa „Halállistán” című könyvét, ami a Patmos kiadó jóvoltából már magyarul is olvasható. A holland Szabadságpárt vezetője több sajtóorgánumnak, köztük a 888.hu-nak is nyilatkozott. Mint mondta, az emberek kezdenek felébredni.


„Látják, hogy ez a migrációs válság nagyon sokat ártott. Ha Németországban élsz, akkor csak félve engedheted el a lányodat éjszaka, akinek nyilván nem a rossz időjárás miatt kell vigyáznia magára. Az emberek lassacskán el fognak jutni oda, hogy kimondják: elég!” – fogalmazott.

Forrás: 888.hu

A PestiSrácoknak azt mondta, Orbán Viktornak szurkol, és bárcsak Hollandiának is olyan vezetője lenne, mint a magyar kormányfő. „Orbán felállt és megmutatta, hogy ő vezeti a saját országát, ami nekem nagyon tetszik, és bárcsak nekünk is lenne egy olyan vezetőnk, akinek csak 10 százalékban van annyi vér a pucájában, mint Orbán Viktornak” – jelentette ki Geert Wilders. Elmondta: amit a baloldal rasszizmusnak nevez, az valójában önvédelem, az iszlám pedig nem egy vallás, hanem ideológia, Soros György pedig nagyon veszélyes ember.


– Azt gondolja, hogy a bevándorlás, bárhonnan jöjjön is, kulturális gazdagodást jelent. Soros György mindent képes feladni, amiért az apáink és nagyapáink harcoltak – állítja.

Geert Wilders Halál-listán könyvbemutató 2018.01.26. Fotó:c Horváth Péter Gyula

Arra a kérdésre, hogy kinek áll érdekében, hogy elárasszák muszlimokkal az uniót, így felelt: – Senkinek az érdekében nem kellene állnia. Nyugat-Európában sok muszlim jelentős erővé válik. Hollandiában egymillióan vannak és szavaznak, a baloldali és szocialista pártok pedig tőlük függenek, vagyis a szavazatuktól. Gyakran azért nyernek ezek a pártok helyhatósági választásokat, mert muszlim szavazatokat kapnak. Azért lassan, de biztosan elindult a változás. Azt remélem, hogy van még időnk.

A holland politikus arról is szót ejtett, hogy Európa beteg. Nem a kontinens, hanem az Európai Unió.

– Az EU, vagyis Brüsszel – ahogy Hollandiában mi nevezzük – azt a célt tűzte ki maga elé, hogy tönkretegye a nemzetállamokat annak érdekében, hogy kialakíthasson egy olyan európai szuperállamot, amelyben nincsenek nemzeti identitások. Magyarország le akarja zárni a határait, meg akarja védeni az identitását, Brüsszel pedig bíróság elé akarja állítani az országot, mert azt akarja, hogy  bevándorlókat fogadjon be. Az egész egy vicc. Ez ma Európa, és nekünk ezt meg kell változtatnunk – mondta Geert Wilders, aki arról is beszélt, hogy milyen ijesztő negyedek jönnek létre európai nagyvárosokban.

– Egy kollégám, egy parlamenti képviselő elvitt minket Molenbeekbe, ahol a Bataclanban történt mészárlás elkövetői is bujkáltak, az emberek pedig védték őket. Érdekes, nem szóltak a rendőrségnek, hogy gyilkosok vannak köztük, hanem megvédték őket. A baloldal és a liberálisok politikailag korrektek, vagyis nem merik kimondani, hogy a mi kultúránk jobb, mint az övék, és meg kell védenünk azt. Nekik ez rasszizmus, extrémizmus és politikailag inkorrekt – tette hozzá a holland politikus.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebb a gyermekeknek szóló tévéreklám

  Egyre kevesebb a gyermekeknek szóló tévéreklám

  Egyre kevesebb a gyermekeknek szóló tévéreklám a médiatanács által elfogadott tanulmány szerint – közölte Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken.

 • Rippl-Rónai egyik portréja kelt el a legmagasabb áron

  Rippl-Rónai egyik portréja kelt el a legmagasabb áron

  Rippl-Rónai József Kékruhás lány virágos kalapban című festménye 75,6 millió forintért kelt el a BÁV kétnapos őszi aukcióján, amelyen a festmények mellett műtárgyakat és ékszereket kínáltak az érdeklődőknek.

 • Tarlós: Körülbelül ezermilliárdot jelent a fővárosnak a kormányfővel megkötött megállapodás

  Tarlós: Körülbelül ezermilliárdot jelent a fővárosnak a kormányfővel megkötött megállapodás

  Körülbelül ezermilliárd forintot jelent Budapestnek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szombaton aláírt – a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló – megállapodás, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) létrehozása is – mondta Tarlós István főpolgármester a testület megalakulását követő budapesti sajtótájékoztatón.

 • Kiváló a magyar hal minősége

  Kiváló a magyar hal minősége

  Kiváló a Magyarországon termelt, kifogható és elfogyasztható halak minősége a sajtóban sugalmazott álláspontoktól eltérően – közölte Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) elnöke pénteken az MTI-vel.