EUR: 323,33 Ft
CHF: 283,14 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Újra együtt Katy Perry és Orlando Bloom

Katy Perry és Orlando Bloom épp két évvel ezelőtt, 2016 februárjában jött először össze. Kapcsolatuk a kezdetektől fogva viharos volt, egyfajta se veled, se nélküled viszony volt az övék. Az érzelmi játszmáknak és a féltékenykedésnek köszönhetően hamar zátonyra futott a kapcsolatuk, pedig rajongóik már az eljegyzésben reménykedtek. Szerelmi történetük végül 2017 márciusában ért véget, ám a két sztár jóban maradt egymással. A hollywoodi pletykák szerint azonban az énekesnő és színész kedvese január elején újra összemelegedett, románcukról egy közeli ismerős vallott. Igen, együtt vannak ismét. Katy próbálta túltenni magát Orlandón, de ez nem jött össze. Mindketten nagyon akarják, hogy most működjön a dolog, ám ezúttal nem verik majd nagy dobra a kapcsolatukat  nyilatkozta a The Sunnak a sztárpár ismerőse.

Katy Perry és Orlando Bloom (fotó:Profimedia, Splash)


Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.