EUR: 317,39 Ft
CHF: 279,59 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Újra szerelmes Dér Heni

Dér Heni 2017 őszén másodszor is felbontotta jegyességét Vincze Gábor focistával, ám döntését egy percig sem bánta meg, hiszen boldogabb, mint valaha. A találgatásoknak véget vetve az énekesnő Várkonyi Andrea Micsoda Nők! című műsorában bevallotta: ismét fülig szerelmes. – Ki vagyok virulva, nagyon jól vagyok. Összeszedtem magam, és re­mélem, hogy most már így is maradok. Boldog vagyok, nem kell megfelelnem, nem kell játszanom szerepeket, elfogad olyannak, amilyen vagyok. Teljesen civil területen dolgozik. Örülök, ezért vagyok ilyen kis flúgos mostanság – mesélt az énekesnő a titokzatos férfiról, akivel a Valentin-napot is együtt tölti, ráadásul Miamiban.

Dér Heni (forrás: Instagram)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.