2019. január 21., hétfő
Ágnes

Extra

Újszülött unokája sem teszi boldoggá Pécsi Ildikót

Az egész ország arra számított, hogy amikor megszületik Pécsi Ildikó második unokája, a színésznő megannyi fájdalom és keserűség után végre újra boldog lesz. A várakozásokkal ellentétben azonban Ildikó mégsem tud önfeledten mosolyogni, évek óta fájó mély sebeit a pár nappal ezelőtt született unoka sem tudja egyik pillanatról a másikra begyógyítani.

– Én most nem szeretnék mondani semmit. Nem is tudom, mit mondhatnék. Már semminek sem tudok igazán örülni, csak túlélni szeretnék – nyilatkozott a színésznő szűkszavúan és elkeseredetten a Story magazinnak. Egy barát azonban már bőbeszédűbb volt, és rávilágított, mi rejlik Pécsi kilátástalansága mögött.


– Sajnos Ildikó számára az unokakérdés nagyon nehéz dolog, hiszen iszonyú fájdalomként élte meg, hogy a kis Csaba elfordult tőle. Hiába érkezett most egy új unoka, aki egyszer megégette magát, az nehezebben fog újra nyitni egy kisgyerek felé. Pedig tudom, hogy Ildikó nagyon hálás fia új szerelmének, amiért a nehéz időkben a nagyobbik Csaba mellett állt, és biztos vagyok benne, hogy idővel szoros lesz a kapcsolata a második unokájával is, de most még óvatos. Nem is vehette a kezébe a kicsit, egyelőre csak fotókon láthatta. Pár hét múlva, ha már nagyobb lesz és az immunrendszere megerősödik, elviszik majd a picit hozzájuk – árulta el egy közeli barát.

Az elsőszülött unokájával való rossz viszony mellett a volt menyével, Pártos Csillával évek óta tartó pereskedése is rányomja bélyegét Pécsi hangulatára, az idegeskedés pedig az egészségére is kihatással volt. – Nézzen rám, ramatyul vagyok, de megtanultam eljátszani, hogy minden rendben. Harminc-negyven kilót fogytam a hercehurca miatt. (…) A lelki megpróbáltatás a testet is megerőlteti, de szeretnék még egy kicsit élni, gondtalanul. Hetvenhét évesen szerintem jár még nekem néhány szép év – mondta legutóbbi tárgyalásukon a Lokálnak a színésznő.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek