EUR: 317,90 Ft
CHF: 280,64 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Egyéb Szeged

Utcára megy a Fidesz Szegeden!

Több állomásból álló, úgynevezett utcafórumot hirdetett meg a Fidesz Szegeden. Bartók Csaba, a párt egyik országgyűlési képviselőjelöltje azt mondta: szakítani akart a korábbi politikusi gyakorlattal, ezért keresett más találkozási formát az emberekkel.

– Szegeden a szocialisták alig mernek szemtől szemben beszélgetni az emberekkel, alig mozdulnak ki az elefántcsonttoronyból. Ők ezért azt akarták az emberektől, hogy azok „fáradjanak eléjük”, ha valamit akarnak. Én abban hiszek, hogy nekünk kell elmennünk a szegediekhez. Azért szerveztem meg ezeket az utcafórumokat, hogy kényelmesebb legyen az embereknek, és mi legyünk azok, akik odamennek hozzájuk. Szeretném tudni, hogyan érzik magukat; mik a problémáik; milyen feladatokat kell megoldani ott, ahol élnek; és mi az, amiben segíteni tudunk – magyarázta Bartók Csaba. A jelölt számos fórumot tart, a végén pedig nyilvánosságra is hozza, melyek a szegediek legfontosabb problémái és megoldásra váró ügyei, amelyekkel eddig nem foglalkozott senki.


Az országgyűlési képviselőjelölt szerint csak úgy lehet valaki sikeres politikus, ha sűrűn találkozik az emberek mindennapi gondjaival

Kapcsolódó Cikkek