2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Szeged

Utcára megy a Fidesz Szegeden!

Több állomásból álló, úgynevezett utcafórumot hirdetett meg a Fidesz Szegeden. Bartók Csaba, a párt egyik országgyűlési képviselőjelöltje azt mondta: szakítani akart a korábbi politikusi gyakorlattal, ezért keresett más találkozási formát az emberekkel.

– Szegeden a szocialisták alig mernek szemtől szemben beszélgetni az emberekkel, alig mozdulnak ki az elefántcsonttoronyból. Ők ezért azt akarták az emberektől, hogy azok „fáradjanak eléjük”, ha valamit akarnak. Én abban hiszek, hogy nekünk kell elmennünk a szegediekhez. Azért szerveztem meg ezeket az utcafórumokat, hogy kényelmesebb legyen az embereknek, és mi legyünk azok, akik odamennek hozzájuk. Szeretném tudni, hogyan érzik magukat; mik a problémáik; milyen feladatokat kell megoldani ott, ahol élnek; és mi az, amiben segíteni tudunk – magyarázta Bartók Csaba. A jelölt számos fórumot tart, a végén pedig nyilvánosságra is hozza, melyek a szegediek legfontosabb problémái és megoldásra váró ügyei, amelyekkel eddig nem foglalkozott senki.


Az országgyűlési képviselőjelölt szerint csak úgy lehet valaki sikeres politikus, ha sűrűn találkozik az emberek mindennapi gondjaival

Kapcsolódó Cikkek

 • Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

  Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

  “Csak úgy tudjuk kiszolgálni a Magyarországon működő vállalkozások folyamatosan változó munkaerőigényét, ha közben az oktatás is változik. Ebben mutat kitűnő példát a Nyíregyházi Egyetem (NYE) és a LEGO együttműködése” – mondta Pölöskei Gáborné, a Pénzügyminisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára szerdán a Nyíregyházi Egyetemen kialakított LEGO Education Innovation Studio átadásán.

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.