EUR: 319,49 Ft
CHF: 282,18 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Vastag Tamásék taroltak a Sztárban sztár +1 kicsiben

Vasárnap este véget ért a TV2 Sztárban sztár +1 kicsi című műsorának 2. évada.  A 10 hetes versenyt Vastag Tamás és Varga Szabolcs nyerte. Sejthető volt, hogy ők kerülnek ki győztesként, hiszen utolsó produkciójuk után nemcsak a zsűri, de a versenytársaik is könnyeiket nyelve, állva tapsoltak, és a műsor végén a stúdióban is őket várták nyertesként. Vastag Tamás leginkább azért örült a győzelemnek, mert az elmúlt 10 évben már számtalan hasonló műsorban feltűnt, és mindig ott volt a nagy esélyesek között, de mostanáig egyszer sem került ki győztesként. Külön öröm volt számára, hogy Szabolccsal nemcsak partnerek, de igaz barátok is lettek a felkészülés során: – Ő volt az, aki a műsor folyamán mindig arra ösztökélt, hogy saját magamhoz képest is próbáljak meg még 10 százalékot hozzátenni – nyilatkozta Tamás. Szabolcs számára is hatalmas öröm volt a győzelem, hiszen ikertestvére után idén ő nyerte a show-műsort.

Vastag Tamás
Varga Szabolcs


Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.