EUR: 328,10 Ft
CHF: 297,55 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

Belföld

Vérben ázva hagyta exét Juhász Péter

További döbbenetes részletek derültek ki Juhász Péter bíróság előtt lévő ügyének aktáiból: az Együtt elnökének élettársa állítja, hogy Juhász azután nyugtatózta be, hogy előtte rátérdelt és megütötte. Sőt, a periratok szerint a politikus a gyerekeit elhanyagolta, akik fejtetűt kaptak apjuknál. Juhász részben elismerte felelősségét az asszony sérülései miatt.

Egyre borzalmasabb részletekre derül fény Juhász Péter bírósági ügyében, amelyet volt élettársa indított az Együtt elnöke ellen.


„48 kg voltam, lenyomott a kanapéra és rám térdelt, és megütött, már akkor feldagadt. Aztán nyugtatót és altatót adott, és még egy éjszakát ott töltöttem. Menstruáltam, ruhástul bőgtem, térdig véres voltam… nem tudtam felkelni” – hozta nyilvánosságra a nő vallomásának megrázó részleteit a Tv2 Tények arról az éjszakáról, amelynek során Juhász bezárva tartotta exét, mondván: meg kell beszéljék az életüket. Mint megírtuk, a nő korábban már elmesélte, hogy amikor 2016 karácsonyára hazajött gyermekeikkel külföldről, Juhász Péter két napra bezárta a lakásába, begyógyszerezte és tettleg is bántalmazta, amikor nem számolt el az idejével.

Az Együtt elnökének lesz miről számot adni a bíróság előtt Fotó: Lokál

A közéletben igazságosztót játszó Juhász a volt élettárs szerint már évek óta lelki terrorban tartotta őt, ezért is menekült előle külföldre, ahonnan azonban haza kellett jönnie, mert a férfi megakadályozta, hogy kivigye a gyerekeket az országból. Ugyanakkor a nála töltött időszakokban annyira nem fordított gondot a kicsikre, hogy fejtetűvel mentek haza egy hét után az anyjukhoz, a politikus pedig nem volt hajlandó tetűfésűt venni, arra hivatkozva, hogy ő „ilyenekbe nem fektet”.


A dokumentumokból kirajzolódó erőszakosságot nem csupán az asszony, de annak új párja, sőt az asszony jogi képviselői is megtapasztalták. Az iratok szerint a nő új párját rendszeresen fenyegette Juhász, aki a vallomás szerint a gyerekeit is folyamatos lelki nyomás alatt tartotta.

A nő szerint már együttélésük alatt is terrorizálta őt Juhász Fotó: Facebook

Mint ismert: Juhász Péter akkor robbant be a közéletbe, amikor a Kendermag Egyesület egykori elnökeként egy méretes vadkendercserjével sétált be a bíróságra, hogy ezzel demonstráljon a marihuána legalizálásáért. Politikusként állítása szerint felhagyott a drogfogyasztással, de ezt most exélettársa szintén cáfolja. Szerinte Juhász rendszeresen fogyaszt kábítószert, de mert fél a szomszédok és a szavazók véleményétől, ezt többnyire zárt helyeken: lakásban, kocsiban, sőt a gyerekei jelenlétében teszi.

Fenyegetőzött, majd beismerte

Az Együtt elnöke saját blogján a teljes családi szennyest kiteregetve, helyenként irreleváns magánbeszélgetések részleteit nagy nyilvánosság elé tárva igyekezett „cáfolni” volt élettársa állításait, miközben minden sajtóterméket perrel fenyegetett, amely foglalkozni mer az üggyel. Alig egy nappal később az Indexnek nyilatkozva már elismerte, hogy egy órán át dulakodott a nővel, aki eközben „megsérülhetett”. Az ellenzéki média ingerküszöbét így is nehezen éri el a politikus magánéleti botránya.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán: Megnyertük az önkormányzati választást

    Orbán: Megnyertük az önkormányzati választást

    A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek, a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy érzékeny veszteségeket szenvedtek.

  • Gyurcsány emberei térhetnek vissza Karácsony kabinetjébe

    Gyurcsány emberei térhetnek vissza Karácsony kabinetjébe

    Demszky Gábor volt főpolgármester és a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc emberei térhetnek vissza a Karácsony Gergely főpolgármester vezette önkormányzatba – mondta Tóth Erik a Nézőpont Intézet elemzője az M1-en.