EUR: 322,98 Ft
CHF: 281,26 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

„Viharosnak” nevezte el kislányát Kylie Jenner

Hosszú hónapokat kellett várnunk, hogy a húszéves Kylie Jenner megerősítse a tényt, hogy terhes. A valóságshow-sztár végül február 4-én jelentette be Instagram-oldalán, hogy néhány napja anya lett, február 1-jén világra hozta első gyermekét. Nővéréhez, Kim Kardashianhez hasonlóan Kylie is nem mindennapi névvel ajándékozta meg kislányát, a pici ugyanis a Stormi Webster nevet kapta. Úgy tűnik, hogy a családban nagyon divatosak a földrajzi, illetve időjáráshoz kötődő nevek, hiszen Kim Kardashian North, Saint és Chicago nevű gyermeke után Kyle „Viharosnak” nevezte el lányát, ami Amerikában is igen ritkának számít, hiszen évente mindössze harminc kislány kapja ezt a nevet.

Jenner kislánya, Stormi Webster

 

forrás: instagram

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.