2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

„Viharosnak” nevezte el kislányát Kylie Jenner

Hosszú hónapokat kellett várnunk, hogy a húszéves Kylie Jenner megerősítse a tényt, hogy terhes. A valóságshow-sztár végül február 4-én jelentette be Instagram-oldalán, hogy néhány napja anya lett, február 1-jén világra hozta első gyermekét. Nővéréhez, Kim Kardashianhez hasonlóan Kylie is nem mindennapi névvel ajándékozta meg kislányát, a pici ugyanis a Stormi Webster nevet kapta. Úgy tűnik, hogy a családban nagyon divatosak a földrajzi, illetve időjáráshoz kötődő nevek, hiszen Kim Kardashian North, Saint és Chicago nevű gyermeke után Kyle „Viharosnak” nevezte el lányát, ami Amerikában is igen ritkának számít, hiszen évente mindössze harminc kislány kapja ezt a nevet.

Jenner kislánya, Stormi Webster

 

forrás: instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.