EUR: 322,47 Ft
CHF: 281,85 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Hódmezővásárhely

Világbajnoki születésnap a Krikóban

Bemutató edzések kicsiknek és nagyoknak, még nagyobb edzőtér, világbajnoki szeminárium, kőkemény melledzés és egy kis torta, mert ennyit lehet csalni! Így telt a születésnap a tárcsák és a kondigépek társaságában a Kriko Gymben.

A születésnap sztárvendége Molnár Péter többszörös testépítő világbajnok

2011 végén táncoltathatták meg először izmaikat a mozogni vágyók a Kriko Gymben, ennek pedig már kicsivel több mint hat éve. Kristó Endre edzőterem-vezető és csapata pedig gondoskodtak arról, hogy az ünneplés méltó legyen. Habár a hivatalos születésnaphoz képest bő egy hónappal később jött össze az ünneplés, a durranás így még nagyobb volt. A Kriko Gym ugyanis közel 150 négyzetméterrel bővült, egy teremmel, ahol újabb kardiogépeket helyeztek el, míg a másikban csoportos órák megtartására nyílik lehetőség. Ez pedig nem mindegy, ugyanis a hölgyek részére egy új öltözővel is készülnek, igaz, erre néhány hetet még biztosan várni kell. A tervek szerint a nagy teremben órarend alapján lehet majd jelentkezni az egyes mozgásformákra, amelyek közül néhány már január 27-én bemutatkozott.


Kristó Endre, a Kriko Gym vezetője és Molnár Péter többszörös testépítő világbajnok

A születésnapnak sztárvendége is volt, Molnár Péter többszörös testépítő-világbajnok tartott szemináriumot és bemutató edzést a résztvevőknek, aki ráadásul annak idején a nyitás napján is tiszteletét tette a Krikóban. A bajnok számos történetet és anekdotát mesélt el, viszont nemcsak a száj, hanem az izmok is komoly mozgásba lendültek. Péter kőkemény melledzéssel készült a születésnapra, amit egy szintén születésnapos krikós edzőtársként élhetett át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.