EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Hódmezővásárhely

Világbajnoki születésnap a Krikóban

Bemutató edzések kicsiknek és nagyoknak, még nagyobb edzőtér, világbajnoki szeminárium, kőkemény melledzés és egy kis torta, mert ennyit lehet csalni! Így telt a születésnap a tárcsák és a kondigépek társaságában a Kriko Gymben.

A születésnap sztárvendége Molnár Péter többszörös testépítő világbajnok

2011 végén táncoltathatták meg először izmaikat a mozogni vágyók a Kriko Gymben, ennek pedig már kicsivel több mint hat éve. Kristó Endre edzőterem-vezető és csapata pedig gondoskodtak arról, hogy az ünneplés méltó legyen. Habár a hivatalos születésnaphoz képest bő egy hónappal később jött össze az ünneplés, a durranás így még nagyobb volt. A Kriko Gym ugyanis közel 150 négyzetméterrel bővült, egy teremmel, ahol újabb kardiogépeket helyeztek el, míg a másikban csoportos órák megtartására nyílik lehetőség. Ez pedig nem mindegy, ugyanis a hölgyek részére egy új öltözővel is készülnek, igaz, erre néhány hetet még biztosan várni kell. A tervek szerint a nagy teremben órarend alapján lehet majd jelentkezni az egyes mozgásformákra, amelyek közül néhány már január 27-én bemutatkozott.


Kristó Endre, a Kriko Gym vezetője és Molnár Péter többszörös testépítő világbajnok

A születésnapnak sztárvendége is volt, Molnár Péter többszörös testépítő-világbajnok tartott szemináriumot és bemutató edzést a résztvevőknek, aki ráadásul annak idején a nyitás napján is tiszteletét tette a Krikóban. A bajnok számos történetet és anekdotát mesélt el, viszont nemcsak a száj, hanem az izmok is komoly mozgásba lendültek. Péter kőkemény melledzéssel készült a születésnapra, amit egy szintén születésnapos krikós edzőtársként élhetett át.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.