EUR: 317,02 Ft
CHF: 279,46 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Külföld

Visszakapta négyszázmilliós csellóját a zenész

Megkerült Ophélie Gaillard csellóművész páratlan értékű Goffriller-csellója, amelyet Párizs közelében késes rabolók vettek el tőle. „Kaptam egy névtelen hívást délben, miszerint a cselló a ház előtt parkoló egyik kocsiban van, amit meg is találtam a hátsó ülésen” – mondta a művész. 

A csellista szomszédja gépkocsijának ablakát betörték, és betették az autóba az 1,3 millió euró (405 millió forint) értékű XVIII. századi hangszert. A rablók valószínűleg nem voltak tisztában a hangszer értékével.

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán: Magyar képviseletet nyitunk Izraelben – Videó!

  Orbán: Magyar képviseletet nyitunk Izraelben – Videó!

  Mint arról már beszámoltunk, külgazdasági képviseletet nyit a magyar kormány Jeruzsálemben, ami újabb előrelépés lesz a magyar-izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Jeruzsálemben tett diplomáciai látogatása során.

 • Dinamikusan fejlődnek a magyar-indonéz kapcsolatok

  Dinamikusan fejlődnek a magyar-indonéz kapcsolatok

  Dinamikusan fejlődnek a magyar-indonéz kapcsolatok, ennek egyik legutóbbi példája, hogy a magyar kormány hiteléből felépülő vízügyi létesítmények közel félmillió ember vízellátását fogják biztosítani Indonéziában – mondta Joó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) export növeléséért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek telefonon adott interjújában.

 • Újabb nők térnének haza, akik korábban az Iszlám Állam tagjai voltak

  Újabb nők térnének haza, akik korábban az Iszlám Állam tagjai voltak

  Egy 22 éves szarajevói nő levélben fordult a bosznia-hercegovinai hatóságokhoz, és azt kérte, hogy két másik nőtársával és kiskorú gyermekeikkel együtt hazatérhessenek Boszniába; elmondása szerint korábban férjeik kényszerítették őket arra, hogy csatlakozzanak az Iszlám Állam terrorszervezethez – írta az Index.