2018. február 21., szerda
Eleonóra

Belföld

Vona felesége is a muszlimokért rajong – Fotók!

Miközben a Mandiner bemutatta az a felvételt, amin Vona Gábor törökül tett hitet Allah mellett, addig úgy tűnik felesége is az iszlámot élteti.

Vörös félhold, imára készülő muszlimok, mecsetek – egyebek mellett ilyen és ehhez hasonló fényképeket mutat Vona Gábor feleségének egy 2014-es fotóalbuma, amelyet a saját közösségi oldalán osztott meg. A fotók mellé kísérő szövegeket is írt, így tudhatjuk meg, hogy a muszlimok imádkozó tornya (minaret) számára az örökkévalóságot jelenti – írja az Origo.


Forrás: Facebook

A lap úgy tudja, a felvételek Isztambulban készültek, ott ahol Vona Gábor is többször megfordult a Jobbik elnökeként.

Mint arról a Mandiner számolt be elsőként, előkerült pár felvétel, amin Vona Gábor Allahról beszél, az iszlámról, mint az emberiség utolsó reménye, sőt, kifejezi azt a reményét is, hogy Magyarország kilép az Európai Unióból és csatlakozik a muszlim világhoz.


Úgy tűnik, Vona Gábor feleségét is magával ragadta a török túra.Egy másik fényképet, amelyen a török félholdas lobogó látszik “Szabad Európa…” képaláírással posztolt – ismerteti az Origo.

Forrás: Facebook

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Luxus nélkül él a lottómilliomos

  Luxus nélkül él a lottómilliomos

  Vége a fényűzésnek, luxus nélkül él az Andraschek házaspár. A hajléktalanból lett lottómilliomos família mára már hétköznapi életet él, és minden fillér kiadásra odafigyel.

 • Felfüggesztették a kutyába bokszoló rendőrt

  Felfüggesztették a kutyába bokszoló rendőrt

  Felfüggesztették szolgálati beosztásából azt a rendőrt, aki brutálisan bánt egy kutyával. Az erről szóló videó, melyet Dányban vettek fel, hétfőn került ki a legnagyobb közösségi oldalra, és tegnap délutánig már több mint százezren látták.

 • Évi tízezer migránst erőltetne ránk Brüsszel

  Évi tízezer migránst erőltetne ránk Brüsszel

  Több mint tízezer migránst kellene befogadnia Magyarországnak évente egy új európai szakértői javaslat alapján. Ráadásul válsághelyzet esetén kötelezővé válna a migráció terhe alatt álló államok “megsegítése”, ami gyakorlatilag tömeges menekült áradatot jelentene hazánknak.